Klub Hram

Klub Hram

 

Noćni provod u klubu Hram ogleda se u nezaboravnim živim svirkama. Gostovanja poznatih izvođača su redovna i u ovom klubu nastupaju neka od najpoznatijih imena beogradskog noćnog života.

 

Pri samom ulasku u klub biće vam jasno da je uloženo mnogo truda i sredstava, da se vodilo računa o svakom detalju. Klub je arhitektonski tako osmišljen da loše mesto jednostavno ne postoji, i uvek možete biti u samom centru dešavanja.  Prelepi akvarijumi u zidu, kao i veliki koncertni klavir daju pravi šmek mestu.

 

U zavisnosti od onoga šta vam najviše leži i šta vam najviše odgovara za provod, možete birati da li želite barski sto, nisko sedenje ili separe. Usluga je besprekorna i može se meriti sa uslugom na poznatim vodećim svetskim mestima za provod.

 

Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da odgovara svačijem ukusu i omogući maksimalno prepuštanje svim čarima prestoničkog vajba, samo su neke od stvari koje karakterišu klub Hram.

 

Klub Hram radi svakodnevno, i to od 8 ujutru do ponoći, dok se petkom i subotom provod produžava do 5 ujutru. Ono po čemu je klub Hram takođe poznat jeste izvanredna kuhinja. Neretko ovde možete dobiti i ono što nije na meniju, ukoliko izrazite želju. Ovde možete isprobati vrhunske specijalitete domaće, ali i internacionalne kuhinje.

 

U toku dana ovaj klub radi kao restoran, a svakodnevno ima i razne promocije. Svaki dan imate doručak za 150 dinara, piletina na žaru za 250 dinara, fileti soma za samo 200 dinara. Pored toga do 13h imate doručak i palačinku za samo 200 dinara.

 

Od nedelje do četvrtka možete da računate na 50% popusta na italijansku kuhinju u periodu od 20h do 24h, kao i na kafu i koka kolu za samo 145 dinara.  Tu su i promocije frapea i voćnih salata, petkom imate džin tonik - 70 dinara, đus votka - 70 dinara, Ballantine's - 100 dinara, subotom flaša tekile 0,7L - 2300 dinara, a četvrkom i nedeljom od 20h-24h: Bolognese - 150 dinara, parče pice - 60 dinara.

 

Svi koji su posetili klub Hram prijatno su iznenađeni enterijerom i atmosferom koja ovde vlada. Nemojte više sumnjati, dođite i uverite se i sami!


 

Adresa: Smederevski put 16, Kaluđerica, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija