Klub Hangar

Klub Hangar

 

Klub Hangar je novo urbano – underground, a ipak mesto za sve one koji žele nešto novo. Uz kvalitetan i raznovrstan program, kao i gostovanja stranih i domaćih DJ-eva i producenata, dočekaće vas izuzetan i sasvim drugačiji ambijent.

 

Audio-vizuelni doživljaj sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a očekuje vas i veliki broj vizuelnih efekata: 3D laseri, dim mašine, roto glave, skeneri, dva video bim-a, fluoro dekoracije i još mnogo toga što čini jedan dobar klub elektronske muzike.

 

Za ovu priliku menadžment kluba Hangar je pripremio za vas čitavu površinu lokala koja iznosi čak 500 m/2 i kapacitet je oko 800 ljudi. Pored fenomenalnog podijuma za igru tu su i barski stolovi za ekipu koja više voli da đuska sa strane. Samo ćemo vam reći - očekuje vas mnogo iznenađenja.

 

Klub Hangar prepoznatljiv je isključivo po kvalitetnoj Electro, Progressive-Trance i Psy-Trance muzici, kao i sjajnim Dj setovima. Electro muzika je jedan od žanrova koji se najviše pušta na velikim festivalima kao što je npr. TomorrowLand, Ultra Music Fest, Electric Daisy Carnival... Neki od Electro izvođača su Steve Aoki, Hardwell, David Guetta, Fedde le Grand... Za one koji su manje upoznati sa pravcima muzike, približićemo umetnike DJ Tiestu i Paul Van Dyk-a i Armin Van Buuren-a kao predstavnike Trance muzike. Za one sa malo bržim mixom, najpoznatiji autori Psy-Trance su Infected Mushroom, Astrix…

 

Što se tiče zvuka, klub Hangar se potrudio da postavi neke nove standarde na domaćoj trance sceni, tako da će audio - vizuelni doživljaj biti kompletan i neponovljiv! Napomenućemo vam da je u pitanju sitem jačine oko 30 000 W, preko 40 zvučnih kutija, što predstavlja celokupan ‘filling’ muzike i pravi osećaj zadovoljstva!

 

Za atmosferu u klubu Hangar, biće zaduženi zabavljači, animatori, umetnici, i naravno, igračice, igrači, promoterke i promoteri raznih vrsta umetnosti, kao i brendova.

 

Od 22:00h pa sve do 06:00h iza ponoći, moćićete da iskusite ovo neverovatno urbano mesto, a pored pristupačnih cena, kvalitetne muzike i dobre energije, klub Hangar nudi zagarantovano dobar provod.

 

Sve u svemu, ispred nas je uzbudljiva i nezapamćena sezona, koja ce definitivno postaviti nove standarde na domaćoj klubskoj i trance sceni. Zato ne propustite priliku da posetite klub Hangar i osetite pravi elektronski bit.

 

 

 

Adresa: Bul. Vojvode Mišića 10, Savski venac, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija