Klub Gaučosi

Klub Gaučosi
Klub Gaučosi se nalazi u srcu Dorćola, ispod Kalemegdanske tvrđave, na uglu ulica Cara Dušana i Dunavske.
 
S obzirom da je lokacija kluba mirna i bez stambenih zgrada u okolini, dodatni je bonus za dugo ludovanje i zabavljanje do kasno u noć.
 
Klub Gaučosi je krenuo sa radom kao klub-restoran Vagon krajem prošlog veka, da bi nastavili od 2003. godine sa sadašnjom formom kluba i pod prepoznatljivim brendom Gaučosi.
Tokom cele nedelje, svih sedam dana, klub Gaučosi rade kao restoran-bar, dok se vikendom, tačnije petkom i subotom, pretvara u dobru žurku kada se organizuju žive svirke, tamburice i ostala dešavanja.
 
Od osnivanja, menadžment kluba nije prestajao da se širi i ulaže u enterijer i eksterijer lokala, tako da danas sa ponosom mogu da se predstave sa zatvorenim delom kluba, zatvorenom i otvorenom baštom, kao i obezbeđenim velikim parkingom. U zimskim mesecima, kada se ne koristi otvorena bašta, klub može primiti čak preko 1000 ljudi, a leti i znatno više.
 
U enterijeru kluba Gaučosi, koji je sada renoviran i još lepši, dominiraju zidovi od cigle, drveni nameštaj i kovano gvožđe. Bina je malo više izdignuta, pa bendovi koji nastupaju mogu potpuno da se opuste. Novo osvetljenje, video zid sa spotovima, čini da ceo ambijent odiše dozom luksuza ali istovremeno i opuštenosti.
 
Klub Gaučosi se diči vrelom atmosferom i izuzetno dobrim svirkama, pa možemo slobodno reči da ovo nije “pozersko” mesto i da gosti ne poziraju, već se ludo zabavljaju. Pretežno se okuplja ekipa preko 25 godina starosti. Muzika je okrenuta živim svirkama i kreće se u okviru latino zvuka, domaćeg i stranog popa i roka. Različiti bendovi, šarenoliki muzički program, odlične Dj pauze, a što je najvažnije pristupačne cene pića.
 
Za kratko vreme, klub Gaucosi su postali sinonim za dobar noćni provod. Pored klasičnih žurki, u ovom klubu su organizovana brojna kulturna dešavanja, modne revije, likovne izložbe, tematske večeri, promocije, koncerti kao i brojne proslave firmi i svadbena veselja.
 
Ukoliko želite da se dobro izđuskate uz odlične svirke pop i rock hitova uživo, klub Gaucosi je pravo mesto za vas.

 

 

Adresa: Dunavska 17a, Stari grad, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija