Klub Dobrila

Klub Dobrila

 

 

Klub Dobrila radi četvrtkom, petkom i subotom, od 22:30 h pa sve do 4 sata iza ponoći, kada nudi apsolutno neprevaziđen klupski provod u Beogradu. Popularna Dobrila predstavlja spektakularni bar-klub, sa vinskom kartom dovoljno bogatom da može da parira boljim vinarijama, a izbor žestokih pića zadovoljiće svačiji ukus. Specijaliteti koktel majstora ovog kluba jesu kokteli Suspiciuos mind i Razuzdana Dobrila, a možete uživati i u velikoj ponudi drugih koktela, koji se sa puno mašte kreiraju upravo za vas.

 

Ono što je takođe bitno napomenuti, jeste da su u klubu Dobrila cene vrlo korektne i pristupačne, a osoblje uvek spremno da vas sa ljubaznošću usluži. Kapacitet kluba je oko 200 ljudi, a ekipa koja se ovde okuplja uglavnom je 25+. U klubu Dobrila takođe je poželjno elegantno, ili polu-elegantno oblačenje.

 

Tri dana u nedelji, koliko klub Dobrila radi, na muzičkom repertoaru su žive svirke veoma traženih bendova u regionu. Velika pažnja obraća se na muzički kvalitet, kako bi ljubitelji istinski dobre muzike mogli u potpunosti da uživaju, i da se provode na ovom fantastičnom mestu. Bendovi koji ovde nastupaju dugogodišnji su profesionalci u svom poslu, i zadovoljavaju vrhunske standarde svetskih mesta za izlazak. U klubu Dobrila zabavljaju vas sastavi poput: Balkan Ekspress Band, Showtime Band, Soul Touch Band, kao i izuzetno traženi sastav Girls, Boys and Toys, a muzika koja žanrovski dominira jeste pop i rok. Ovde se možete iskusiti vrhunski provod, koji predstavlja simbiozu elegancije i opuštenosti. Pravo mesto za provod sa dragim osobama je upravo klub Dobrila.


 

 

Adresa: Dobračina broj 30, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija