Klub Čorba Kafe

Klub Čorba Kafe

 

Čorba Kafe nije kao ostali rock klubovi. Ovaj klub poseduje izuzetan šarm i originalan enterijer, a raznovrsnost ljudi koji ga posećuju govori o njegovoj originalnosti.  Pored dobrog ozvučenja klub poseduje i binu za bendove gde svaki dan osim ponedeljka imate priliku da čujete neke od najboljih pop-rock bendova u gradu.

 

 

Čorba Kafe radi do 04h vikendom, a radnim danima se zatvara sat vremena ranije, tako da je idealno vreme da već oko 23h dođete kako biste zauzeli svoje pozicije.  Zanimljivo je da Čorba Kafe ima žive svirke šest dana u nedelji. Ako nemate ideju gde izaći tokom nedelje, uvek možete pogledati spektakularni program Čorba Kafea i uputiti se u ulicu Braće Krsmanović.

 

Čorba Kafe ima odličnu ponudu pića, za svakog po nešto, a usluga je fenomenalna. Pored veoma posebnog i očaravajućrg enterijera, posebnu čar Čorbi Kafeu daje šank i nikad bolja atmosfera, muzika i jednostavno sjajan provod! Što se tiče mesta za sedenje, možete da birate između barskog stola, stola za sedenje i separea.


 

Adresa: Braće Krsmanović 3 (Sava Mala), Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija