Klub Carski Lov

Klub Carski Lov

 

 

Klub Carski Lov predstavlja jedinstvenu beogradsku etno diskoteku.

 

Eksterijer i enterijer kluba Carski Lov urađeni su po ugledu na najbolja evropska mesta u etno stilu. Ono što je jako interesantno jeste da je čitav lokal u drvetu i da poseduje prelep pogled na okolinu. Klub Carski Lov voleće i oni koji do sada nisu favorizovali ovakav tip provoda jer je menadžment mislio na sve i za svakoga će se naći nešto što će zadovoljiti njegove želje i poimanje najbolje zabave.

 

U klubu Carski Lov vas očekuje zaista besprekorna usluga i uvek raspoloženo osoblje koje vas sa osmehom pozdravlja. Poštovanje gostiju navodi se kao jedna od osnovnih činjenica vezana za klub Carski Lov i zbog toga mu se gosti redovno vraćaju.

 

 

Klub Carski Lov je kapaciteta oko 250 gostiju. Posetiocima kluba je na raspolaganju i velika letnja bašta, kapaciteta do 100 gostiju, koja je savršeno mesto za opuštanje u vrelim letnjim danima. Klub Carski Lov idealan je za druženje sa prijateljima, ili romantičan provod sa dragom osobom.

 

Klub Carski Lov će uskoro postati glavno mesto noćnog provoda u Beogradu, zato obavezno morate da ga posetite i budete deo ove sjajne ekipe, energije i najbolje zabave u gradu.


 

Adresa: Ada Huja bb, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija