Klub Cabaret Rose

Klub Cabaret Rose

 

 

Klub Cabaret Rose se nalazi u jednom od najelitnijih krajeva u Beogradu, na Senjaku. Klub Cabaret Rose predstavlja zimsku varijantu splava Jimmy’s, jednog od najpopularnijeg splava tokom letnje sezone. Ukoliko ste se rado provodili na splavu Jimmy’s, klub Cabaret Rose ispuniće apsolutno sva vaša očekivanja.

 

Podsećamo da ste na splavu Jimmy’s u toku protekle letnje sezone mogli da uživate uz pevače kao što su Nataša Bekvalac, Dado Polumenta, Aca Lukas, Adil, Džej, Miligram, Saša Kovačević, Ana Bekuta, i mnoge druge. Uz gostovanja najvećih estradnih zvezda moći ćete da se provedete neverovatno, u prijatnom, sofisticiranom ambijentu kluba Cabaret Rose, koji pored toga što predstavlja prelepo uređeno i elegantno mesto, dozvoljava vrlo opušten provod i prisnu atmosferu. Arhitektonski gledano, klub Cabaret Rose je koncipiran tako da gde god da ste imate pregled na čitavo dešavanje, stoga ste uvek u centru pažnje.

 

Klub Cabaret Rose je idealan ukoliko želite da se uz najbolju živu svirku provedete sa prijateljima ili da na neki romantičniji nastup, poput nastupa pevača Adila, izvedete svoju lepšu polovinu. Ono što je sigurno, ukoliko klub Cabaret Rose bude vaš izbor za noćni provod u Beogradu, nećete se pokajati.

 

Ekipa koja stoji iza splava Jimmy’s, a sada i iza novootvorenog kluba Cabaret Rose, predstavlja ljude entuzijastično okupljene oko sjajne ideje, a to je pružanje najboljeg provoda svojim gostima, i oni to za sada rade savršeno.

 

Klub Cabaret Rose pruža maksimalno uživanje u najkvalitetnijoj muzici, u društvu poznatih ličnosti i sportista. Klub Cabaret Rose poseduje parking koji gosti kluba mogu besplatno koristiti.


 

Adresa: Vase Pelagića 54, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija