KLUB BRANKOW

KLUB BRANKOW

 

Klub Brankow se nalazi u samom centru Beograda, zapravo na spoju Novog Beograda sa starim delom grada. Klub zauzima 200 kvadrata i praktično se nalazi u Brankovom mostu.

 

U klubu dominira žuto osvetljenje, nalik osvetljenju samog mosta. Klub Brankow predstavlja spoj urbanog i avangardnog, divljeg i sofisticiranog. Arhitekta ovog kluba je poznati umetnik Đorđe Gec, koji je dizajnirao i klubove "Tube" i "Mladost", kao i novootvoreni splav “Lasta”.

 

Enterijer kluba predstavlja mešavinu berlinskog, londonskog i njujorškog šika. Ono što ćete prvo primetiti jeste da je mesto puno kontrasta. Beton i staklo. Drvo i koža. Dugačak šank i separei ispod betonskih lukova. Puno sitnih delića ogledala rasutih duž plafona koji reflektuju atmosferu, šank, goste. Prava igra svetlosti i senki. Da ništa nije prepušteno slučaju govori i činjenica da je za postavku šanka bio zadužen engleski stručnjak, među čijim referencama je i elitni londonski restoran "China White". Klub Brankow predstavlja projekat ekipe koja je kreirala „Tube”, „Mladost”, „Disko Pevca”, „Apartman” i „Absinthe”. Potpuno drugačiji od svih, Klub Brankow je za kratko vreme osvojio simpatije brojnih ljubitelja beogradskog noćnog života. Za to je, između ostalog, zaslužan i bogat muzički program koji se smenjuje po danima, a baziran je na jazz, funk, disco i pop ritmovima. Četvrtkom, petkom i subotom posle živih nastupa u klubu Brankow za miksetom nastupaju poznati DJ-evi, koji disco i jazz zvuke upotpunjuju miksom aktuelnih svetskih hitova, kao i onih iz 80-ih i 90-ih godina, stoga klub Brankow predstavlja mesto gde se gaji izuzetno kvalitetan mash-up. Ono što je sigurno, koja god vrsta muzike da je u pitanju, mora zadovoljiti visoke standarde. Između ostalog, ovo je jedan od razloga zašto je klub Brankow jedno od omiljenih mesta pravih prestoničkih klabera. Ovde možete doći na jutarnju kafu, celodnevno piće, a uveče počinje nezaboravni lud provod.


 
Adresa: Crnogorska 12, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212 

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija