Klub Beton

Klub Beton
Muzički koncept na kojem će biti zasnovan program kluba Beton podrazumeva okupljanje iskusnih urbanih clubbera, ljubitelja dobrog elektronskog zvuka i srodnih urbanih klupskih žanrova, najkvalitetnije mainstream i opšteprihvatljive underground muzike. Renomirani beogradski di-džejevi poznati po sjajnim žurkama na kojima se ostaje do zore, biće ponosni rezidenti novog omiljenog mesta za izlaske.
 
Pored muzičkog, program tekuće sezone biće obogaćen i drugim raznovrsnim sadržajima, performansima, modnim događajima, video radovima, instalacijama i izložbama.  Odlična usluga na visokom nivou, veliki izbor pića, najluđe noći u gradu i sve ono što dolikuje jednom klubu urbanom klubu - sve to i mnogo više ima klub Beton.
 
Koje god mesto unutar lokala da izaberete za svoj provod svakako ćete biti u centru dešavanja, a klub raspolaže sa šankom, barskim stolovima, visokim sedenjima i separeima.
 
Klub Beton svojim ambijentom i uslugom nudi jedinstveni doživljaj pravog džet-set provoda, glamura i apsolutnog šika. Klub Beton je takođe i mesto na kome susreću ljudi različite kulture, nacije, ukusa, pogleda na svet, koji dolaze ovde da bi osvežili svoja čula, pronašli inspiraciju ili muzu, ili se jednostavno prepustili uživanju.
 
Klub Beton za svakog ima po nešto, a daje sve! Nemojte više biti u dilemi, jer Beton je pravo mesto za vas. Pogotovu što je kapacitet ovog kluba oko 400 ljudi, tako da za svoje mesto ne morate da brinete.

Adresa: Karađorđeva 2-4, Beograd, Stari grad 

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Klub Beton je namenjen ljubiteljima elektronskog zvuka, a radi petkom i subotom kao klub od ponoći do 04h.

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija