AZZARO KLUB

AZZARO KLUB

AZZARO je jedinstveni sistem od tri upečatljiva restorana savremenog dizajna koji pružaju veličanstvenu podršku za organizaciju raznovrsnih proslava. Višegodišnje iskustvo u organizaciji događaja, izuzetna usluga i vrhunski gastronomski zalogaji, garantuju našim klijentima nezaboravne trenutke u klubovima WHITERED i BLACK.

Restorani su specifični po zanimljivom enterijeru i specijalno dizajniranoj rasveti koja dodatno naglašava bogatstvo neobičnih detalja. Prostrani plesni podijumi i profesionalno ozvučenje doprinose tome da prostori budu prepoznati kao odlična mesta za provod. Tim profesionalaca naših AZZARO klubova sa jednakom strašću organizuje intimna venčanja i velike tradicionalne svadbe, porodična okupljanja, rođendane, korporativne proslave i prezentacije. Posvećeni smo kreiranju dobre atmosfere i zadovoljstvu naših gostiju. Ako planirate venčanje u Beogradu i tražite najlepši restoran za vašu svadbu, naša preporuka je posetite naše svečane sale i odlučite se za ekskluzivni prostor, bilo da je to romantični Azzaro RED Club, novi Azzaro WHITE Club ili dobri stari Azzaro BLACK Club.  Najbolji restorani u Beogradu i sale za svadbe nalaze se u AZZARO sistemu. Kod nas je moguće realizovati snove jer nudimo mnogo više od znanja, iskustva, kvalitetne usluge, dobrog plana i još bolje realizacije, sve to nudimo na tri različita mesta na Novom Beogradu. 


Izvanredno opremljeni restorani WHITERED i BLACK su potencijal za kreiranje najlepših uspomena. Bilo da planirate intimno okupljanje porodice ili proslavu za 600-700 gostiju u AZZARO klubovima ćete pronaći rešenja za sve vaše povode za slavlja. Multifunkcionalni prostori, iskusni profesionalci i fleksibilni paketi preporučuju nas i najzahtevnijim klijentima. 

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija