Kafana Tajna

Kafana Tajna

 

Kafana Tajna je novootvoreni ugostiteljski objekat, koji se nalazi u Ruzveltovoj ulici, u neposrednoj blizini Vukovog spomenika, u centru Beograda. Ovaj deo prestonice poznat je po tome što je upravo tu lociran najveći broj kafana, međutim, kafana Tajna se ipak izdvaja iz velike ponude lokala.

 

Ono što pre svega kafana Tajna potencira jesu pristupačne cene koje su prvenstveno prilagođene studentskom džepu. I pored niskih cena, ova kafana u svojoj ponudi ima skoro svakodnevne promocije raznih vrsta pića. Kafana Tajna na prvom mestu želi da zadovolji potrebe svojih gostiju, tako da je i izbor pića veliki, pa ovde možete od nedavno naručiti čak i piva sa ukusima!

 

Kapacitet kafane Tajna je 100 ljudi, a muzika je pretežno narodna, mada se može čuti i evergreen muzika u izvođenju fantastičnih gitarista. Ozvučeni tamburaši koji nastupaju vikendom su apsolutno za svaku pohvalu i uz njihovu muziku dobra atmosfera nikada ne izostaje, tako da ukoliko kafana Tajna bude vaš izbor vikendom, nećete se pokajati. Iako su mesta za sedenje izuzetno udobna, većina gostiju je uvek na nogama, a iz pesme u pesmu provod je sve bolji.

 

Ono na šta se takođe obraća pažnja jeste estetski deo čitave priče ove kafane. Enterijer kafane Tajna krasi kombinacija boje lakiranog drveta i crvenih kariranih stolnjaka, koja čine da se osećate kao da ste u nekoj staroj beogradskoj kafani. Iako novootvorena, kafana već polako poprima epitet omiljenog mesta kafanskih ljubitelja. Razlog tome je, između ostalog, i veoma ljubazno osoblje i poštovanje gostiju, koje se stalno ističe kao jedan od najvećih atributa.

 

Kafana Tajna radi do 3h iza ponoći, a gosti je uvek napuštaju u iščekivanju narednog provoda na ovom fantastičnom mestu. Kafana Tajna svojim besprekornim radom i svakodnevnim poboljšanjem svoje usluge preti da postane vodeće prestoničko mesto kada je u pitanju kafanski provod, a vaše je da proverite zašto!


 Adresa: Ruzveltova 13, Palilula, Beograd

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Galerija slika

Informacije i rezervacije: 062-262-212

Lokacija