Magazin

Zorja Pajic biografija

Zorja Pajic biografija

Zorja Pajić je ime koje postalo poznato na malim ekranima zahvaljujući takmičenju Zvezde granda gde se ova mlada devojka pojavila i svojim talentom oborila sve čanove žirija.


Danas je jedna od najtraženijih učesnika i ono što je činjenica, jeste da potpuno oduševljava čim se pojavi na sceni.

 

 

ZORJA PAJIC BIOGRAFIJA

 

Zorja Pajić , čije je pravo ime Zorica, rođena je 1996. godine u Beogradu koja je javnosti postala nakon što se prijavila na muzičko takmičenje Zvezde granda.

Njen glas, stas i neosporiv talenat primetio je i žiri i publika, odmah već nakon prve pesme koju je otpevala.

 

Zorja je istakla da se od malena bavi muzikom i završila je Fakultet muzičkih umetnosti (smer violina), ali još tada je razmišljala o pevanju, i nije mogla da odluči u kom smeru će ići njena karijera.

 

Ono što je posebno zanimljivo, jeste da je mlada Zorja pre nekoliko godina često pevala u centru Beograda i Novog Sada odakle je nekima takođe poznata. Kako naglašava, njen muzički uzor je Beyonce, koja je planetarno poznata pevačica i kraljica muzike.

 

 

ZORJA PAJIC ZVEZDE GRANDA


 

Zorja Pajić i njen nastup u muzičkom takmičenju Zvezde granda mogli su joj da javnost sazna za njen talenat na pravi način, zbog čega njen prvi nastup broji milione na YouTube platformi.

 

Već pri prvom susretu nikoga nije ostavila ravnodušnim i odmah se izdvojila svojim neverovatnim glasom.

 

 

ZORJA PAJIC SUPRUG

 

Zorja Pajić istakla je da joj je njen suprug najveća podrška kao i da je i on takođe muzički edukovan. Pre samog pojavljivanja u takmičenju, Zorja je snimila fantastičan cover pesme „Tango“ kojim takođe oduševila sve slušaoce.

 

Prema svemu sudeći, Zorji se smeši blistava muzička karijera kao i veliki uspeh koji joj gotovo svi prognoziraju.

 

 

 

U nastavku uživajte u njenoj cover pesmi "Tango" kao i u njenom nastupu u takmičenju Zvezde granda:

 

 

 

 

 

Spremili smo za Vas: