Magazin

Zorana Micanovic Nova godina

Zorana Micanovic Nova godina

Nakon Što se Zorana Micanović proslavila pesmom Sikter “, mnoge interesuje informacija o Zorana Micanovic Nova godina nastupu. Devojka koja se proslavila učešće u muzičkom takmičenju Zvezde granda, snimila je veliki hit koji danas broji skoro 15 miliona pregleda.

 

Da će Zorana Micanović biti velika zvezda, o tome svedoče kako pregledi na popularnoj YouTube trending listi, tako i veliko interesovanje za njene nastupa već sada. Poznato je da mlada Zorana ima tek 16 godina, ali glas je u rangu sa najiskusnijim pevačima, zbog čega je pokupila sve simpatije publike i žirija u pomenutom takmičenju.

 

 

Zorana je bila u timu Aleksandra Milića Milija, koji je možda i najzaslužniji za njen dosadašnji uspeh. Publiku tokom takmičenja nije osvojila samo glasom, već i zavidnim stasom, ali i talentnom za ples. Pored svoh fenomenalnog i jedinstvenog glasa, Zorana je atraktivna i veoma lepa, što je prava kombinacija za uspeh u njenoj karijeri.

 

Sigurni smo da će uskoro uslediti još jedan njen hit kojim će zapaliti publiku i svoje fanove, ali do tada možete uživati u velikom hitu "Sikter".

 

Iako još uvek ne znamo gde će nastupati Zorana Micanović kada je Nova godina u pitanju, pratite naš sajt ako želite među prvima da saznate najsvežije informacije u vezi nastupa i dočeka Nove godine.

Spremili smo za Vas: