Magazin

Želite romantičan doček?

Želite romantičan doček?

 Doček Nove godine ne mora nužno da podrazumeva veliko društvo i bučna mesta, omiljene kafane i ludovanje do ranih jutarnjih sati. Ukoliko želite da 2019. godinu dočekate sa svojom lepšom ili jačom polovinom, svakako da je moguće!

 
Kad se kazaljke sklope, u ponoć, ima li išta lepše od zagrljaja voljene osobe? Kome poželeti najdivnije želje ako ne baš dami ili gospodinu koji čine vaš život lepšim? Iako je opšte poznato da za novogodišnju noć svi želimo lud provod u kafani ili klubu, ali to ne znači da lud provod ne može biti u romantičnoj atmosferi sa voljenom osobom!
 
Ako planirate doček u Beogradu, i to romantičan, kako odabrati odgovarajuće mesto?
 
Za romantične dočeke prvenstveno je najvažnije da vi i vaša voljena osoba maksimalno uživate! Zato prvo saslušajte voljenu osobu – šta očekuje od novogodišnje večeri i da li već na umu ima neku želju. Nakon toga sve je jednostavnije. Najromantičniji doček parovi mogu da očekuju, naravno, u restoranima.
 
Pa kakva je ponuda dočeka u beogradskim restoranima?

Doček u restoranu je uvek svečan, sa bogatom večerom, sjajnom muzikom pa i šampanjcem! Koji restorani u Beogradu su in za doček ove Nove godine?
 
Perla Event Centar je sjajno rešenje ukoliko volite gala večere, zvuke dobre muzike (kako zabavne tako i narodne). Ono što je najznačajnije – cena je pristupačna i podrazumeva mesto, večeru i neograničenu konzumaciju pića.
 
Aria Event Centar je pozicioniran na novobeogradskoj strani reke Save – to je sasvim dovoljno za jedan savršen romantičan doček, zar ne? Pića su all inclusive, a vaše je samo da uživate u novogodišnjoj večeri sa svojom voljenom osobom.
 
Atlantis Event Centar je takođe sjajan za doček za vas dvoje! Tokom novogodišnje večeri moći ćete da uživate u muzici benda, a zatim i poznatih mladih pevača. Očekuje vas novogodišnji vatromet baš u ponoć.
 
Mi smo vam predstavili samo nekoliko predloga za romantičan doček Nove godine. :) Ali tu nije kraj – za još predloga romatičnih dočeka pozovite 062-262-212.

Spremili smo za Vas: