Magazin

Zašto je kafana Tarapana dobar izbor

Zašto je kafana Tarapana dobar izbor

 Kafana Tarapana je jedna od najpoznatijih i najlepših kafana u Beogradu. Nalazi se u samom centru grada u ulici Kneza Miloša 9. Često možete videti mlade ljude iz cele Srbije koji dolaze da bi uživali u izvanrednom noćnom provodu. Brzo se saznalo da ovde nastupaju naše najveće muzičke zvezde narodne i pop muzike, pa je i provod uvek zagarantovan. Kada ovde dođete jedanput i iskusite nezaboravan noćni život, uvek ćete dolaziti iznova, ali i za doček Nove godine u Beogradu.

 

Kafana Tarapana je renovirana za novu sezonu tako da ćete uživati u novoj rasveti, lepšem i zanimljivijem enterijeru. Raspored mesta je izuzetan, tako da imate osećaj da ste u centru zbivanja, gde god da se nalazite.

Ovde možete naći veliki izbor bezalkoholnih i alkoholnih pića po pristupačnim cenama. Gosti su veseli, pozitivni i uvek raspoloženi za vrhunsku zabavu i provod. Vrhunska usluga ljubaznog i profesionalnog osoblja garantovaće neverovatan provod koji ćete retko gde doživeti.

Radno vreme je od 23h do 4h posle ponoći od srede do nedelje. Kapacitet ove kafane je 800 ljudi.

Preporuka vašeg omiljenog portala KudaVeceras.rs je da obavezno rezervišete svoje mesto na vreme pozivom na broj:062/262-212. Rezervacije su besplatne.

Ako ste boem, ovo je pravo mesto za vas. Očekujemo vas!

Spremili smo za Vas: