Magazin

VRHUNSKI DOČEK NOVE GODINE U SAVA CENTRU (2)

VRHUNSKI DOČEK NOVE GODINE U SAVA CENTRU (2)

Ako još uvek ne znate gde ćete za doček Nove 2016. godine onda je spektakularan doček u restoranu Sava centar pravi izbor za vas. Kao i prethodnih godina stari gosti nam se vraćaju zbog odlične atmosfere i ludog provoda, a vi novi ste naravno uvek dobrodošli.

Restoran se nalazi na poznatoj adresi milentija Popovića 9, u okviru najuglednijeg kongresnog, kulturnog i poslovnog centra u Srbiji.Sava centar je takođe jedan od najvećih u Evropi,koji već 30 godina nema konkurenciju u organizaciji ovakvih skupova. Cena ovog dočeka Nove kreće se već od 30€ u šta je uključena neograničena konzumacija domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića i švedski sto sa raznim ukusnim jelima koji će konstantno biti dopunjavan. Za vrhunsku atmosferu i dobru zabavu pobrinuće se bend Inkognito koji će cele večeri izvoditi domaći i strani pop i naravno hitove nase popularne muzike. Za sve vas smo spremili i brojna iznenađenja kao što smo imali tokom prethodnih godina. Tu su trubači, nagrada za najlepši par i najveseliji sto, novogodišnja lutrija i naravno šampanjac u ponoć za svaki sto.

Zato ponesite dobro raspoloženje i dođite sa svojim dragim osobama u Restoran Sava centar da zajedno dočekamo Novu godinu .Ono što je sigurno je da ćete se ludo provesti u večeri dočeka Nove godine i videti da smo mi mnogo više od običnog restorana. Zato požurite i rezervišite vaše mesto na vreme na 064/121-37-10

Spremili smo za Vas: