Magazin

Uradi sam

Uradi sam

“Uradi sam” pokloni za Vase kucne ljubimce

Usrecite kucnog ljubimca za docek Nove godine

 

 

Zasto biste trosili novac kada mozete veoma brzo I jednostavno da napravite sami igracku za Vaseg kucnog ljubimca. Ulepsajte I njima docek Nove godine sa poklonom koji cete sami napraviti.

 

-Grebalica I stapic.

Ovo je dupla zanimacija za vašu mačku. Na kraj drvenog štapića pričvrstite konac na čijem kraju se nalazi pero, vunena kuglica, pleteni miš ili slična igračka. Izazivajte mačku da uhvati svoju “lovinu”. A grebalicu napravite tako što čvrsto umotate i zalepite jako uže oko komada daske.

 

-Teniska loptica hranilica.

Tenisku lopticu razrežete, napravite joj “usta” ili otvor u obliku krsta. Kroz rupu ubacite keksić i dajte psu ili mački da se “bore za svoj komad hrane”.

 

-Hobotnica za pse.

Ovu igračku za psa možete napraviti tako što tenisku lopticu “obučete” u neki komad starog materijala, zavežete i razrežete ostatak materijala u trakice. Od tih trakica možete isplesti pletenice, koje će predstavljati pipke hobotnice.

 

-Pletenice za grickanje.

Upletite tri trakice napravljene od neke mekanije stare odjeće u pletenicu. Zavežite čvorove na krajevima pletenice i igrajte se sa svojim psićem. Pletenice su odlican poklon za Vasu kucu i sigruno ce se igrati sa njom tokom novogovisnjih praznika.

 

-Uzmite staru kasetu za film, ili bočicu za lek koja je dobro isprana, ispunite ih spajalicama za papir i bezbedno zatvorite lepljivom trakom. Vaša mačka će voleti ovu malu, bučnu igračku, laku za ćuškanje.

 

-Kada sledeći put budete imali balon sa helijumom, okačite o njega kanapom otežanu igračku, tako da bude 7 - 8 centimetara iznad poda. Vaše mačke će voleti da prave poteru za igračkom, naročito zbog njenog laganog i glatkog klizanja preko sobe.

 

 

Ovo mozete lako i bez puno napora napraviti, a opet i Vi i Vas kucni ljubimac bicete zadovoljni. Ovo su definitivno najbolji pokloni za docek Nove godine.

 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner