Magazin

Uđite u Novu godinu u jahting restoranu Gabbiano

Uđite u Novu godinu u jahting restoranu Gabbiano

Luuuda noć se bliži, osimislite originlan doček Nove 2018. godine. Uplovite u Novu godinu u najboljem raspoloženju uz najbolju ekipu, uz odličnu muziku na vrlo atraktivnom mestu kao što je jahting restoranu Gabbiano.

Populrani beogradski jahting restoran Gabbiano je prelepi restoran koji se nalazi na Dunavu i prostire se na dva nivoa. Nalazi se na mestu sa koga se pruža prelep pogled na ostatak Beograda. Zamislite vas i voljenu osobu, kako zagrljeni sa terase ovog jahting restorana posmatrate ostatak Beograda i spektakularan vatroment u ponoć najluđe noći. Predivno zar ne? Nemojte propusti priliku za doček Nove godine koji ćete dugo pamtiti.

U novogodišnjoj noći zabavljaće vas Orkestar Groš, koji čini sedam muzičara koji će svojom interpretacijom probranih pesama učiniti vaš doček neponovljivim.

Kada je u pitanju cena dočeka Nove godine u jahting restoranu Gabbiano možemo reći da je ona više nego pristupačna.Ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate u prizemlju restorana cena dočeka je 50 evra, dok je za doček na galeriji neophodno izdvojiti 45 evra. U ovu neverovatnu cenu uključena je neograničena konzumacija pića i preukusna hrana koja će biti poslužena na švedskom stolu.

Ne propustite priliku za doček koji ćete dugo pamtiti, okrete 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević