Magazin

Uđite u 2016. sa Mayom Berović

Uđite u 2016. sa Mayom Berović

Dočekajte Novu godinu u klubu Teatro uz Mayu Berović, jednu od najpopularnijih mladih pevačica. Cena dočeka je 20 evra.

U novogodišnjoj noći cena pića će biti jako pristupačna budući da će i u novogodišnjoj noći cenovnik pića biti isti kao i svakog vikenda.

Klub Teatro se nalazi u blizini centra grada, u Sarajevskoj ulici broj 26. Klub Teatro je najopremljenija je i najveća diskoteka u Beogradu koja se prostire na četiri nivoa, čiji je kapacitet je do 1000 ljudi. Na prvom nivou se nalazi bina, dok je na drugom spratu galerija koja ima sve pogodnosti koje vam može ponuditi VIP deo. Pored dva glavna nivoa, klub Teatro poseduje i "chill out" deo u kome u svakom trenutku može biti stotinak ljudi, što ga izdvaja od drugih beogradskih klubova i svrstava rame uz rame sa najpoznatijim svetskim klubovima.

Klub Teatro je jedini klub na našim prostorima koji sadrži klub u klubu, koji ima zasebnu binu, zaseban šank, zasebnu garderobu i zaseban toalet. Taj klub nosi simboličan naziv "Mala scena" i služi za iznajmljivanje. Najčešće u tom delu koji je kapaciteta do 300 ljudi obavljaju promocije, prave privatne žurke ili proslave.

Dočekajte Novu godinu na domaćem terenu, u popularnom beogradskom klubu, Teatro.

Spremili smo za Vas: