Magazin

TOP NIGHT KAO VAŠ NOVOGODIŠNJI DOMAĆIN

TOP NIGHT KAO VAŠ NOVOGODIŠNJI DOMAĆIN
 
 
 
Ako želite da dočekate Novu godinu na provereno dobrom mestu, u provereno dobrom društvu, i sa provereno dobrim domaćinom, neka taj vaš domaćin bude Top Night!
Top Night je jedan od najstarijih beogradskih klubova, neki kažu čak i simbol noćnog života u Beogradu. Nalazi se nadomak ekskluzivnih beogradskih naselja Senjaka, Košutnjaka i Dedinja a veoma je blizu i samo centra grada.
Ako sami ne znate šta u Beogradu znači klub Top Night, pitajte iskusne ljubitelje noćnog života, oni će vam sasvim sigurno sa najvećim oduševljenjem pričati o ovom mestu! Top Night treba videti i doživeti! 
Tačna adresa kluba Top Night jeste Bulevar Vojvode Mišića 81b
Dođite i sami se uverite zašto je Top Night najbolje moguće mesto za beogradski noćni život.
Top Night je jedno od oni mesta koje je tako dobro zamišljeno i namešteno da jednostavno svako mesto koje odaberete biće idealno i nećete hteti da se pomerite odatle.
Top Night je često domaćin mnogih poznatih ličnosti pa se tako nemojte čuditi ukoliko u novogodišnjoj noći pored vas bude đuskao neki poznati glumac, sportista ili fudbaler.
I pored svog ekskluzivnog statusa, Top Night van nudi proslavu Nove godine pa vrlo niskoj ceni. Za samo 25 evra Top night će biti vaš domaćin.
Top Night vam u okviru te cene nudi all inclusive ponudu pića i all inclusive ponudu hrane.
 
 
Top night je za muziku posebno zadužio sledeće izvođače: 
DJ Vlada, DJ Keza, DJ Čarli, grupa Beet Street
 
Ne propustite ovu ponudu. Ostalo je još samo šest dana do novogodišnje noći, a klub Top Night vam još uvek nudi priliku da budete deo jedne kultne, beogradske priče.
Uz nezaboravne zvuke devedesetih koji su toliko omiljeni svima nama, ambijent i enterijer iz kojih će te poželeti da nikada ne izađete i ljubazno osoblje koje će učiniti da se osećate kao da ste posebni i jedino vi važni!
Top Night je mesto sa stilom! Dočekajte Novu godinu u stilu!
I ne samo Novu godinu! Dođite u Top night  i za reprizu dočeka, jer tada nastupa Milica Todorović i cena ulaznice je samo 1000 dinara!
Top Night vas poziva da sa nama dočekate i Srpsku Novu godinu, kada će naša gošća biti Viki Miljković!
 
 

Spremili smo za Vas: