Magazin

ŠTA OBUĆI ZA NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE

ŠTA OBUĆI ZA NAJBOLJI DOČEK NOVE GODINE

Šta mlada devojka da obuče, a da izgleda efektno, zanosno, ženstveno, elegantno i originalno. Ne postoji univerzalan recept za modno odevanje da bi se taj efekat postigao, sve zavisi od vase građe i figure, kao i od karaktera.

Odeća najbolje odražava naš karakter. U zavisnosti od toga gde ćete dočekati Novu godinu, odlučite se za neku od sledećih kombinacija.
 
1. Čizme od prevrnute kože koje prate liniju noge iznad kolena su ove zime must have! Uz njih možete dosta da kombinujete. Crna uska haljina sa dubokim V izrezom odlicno stoji mršavicama! Nećete pogrešiti ako stavite dosta nakita, to sebi za doček Nove godine možete da dopustite! Što vise šljokica, kristala, resa! Uz ovu kombinaciju savršeno bi išla bunda, koju možete pronaći u H&M-u. Uz sve ovo dobra šminka i frizura i sigurno ćete biti zapažene za najbolju novogodišnju žurku!
 
2. Ove zime koža je veoma atraktivna. Bez obzira na to da li ste se opredelile za kožnu suknju sa dubokim strukom koja prati liniju vašeg tela ili možda za dobre Zarine kožne pantalone, sigurno ćete imati pun pogodak! Uz ovakve pantalone odlicno ide lagana, bela košulja sa V izrezom i velika ogrlica puna kamenja. Ako se odlučite za veliku ogrlicu, uparite je sa velikim prstenom. Salonke i duboke cizme XXL su odlične za ovakvu kombinaciju.
 
 
3. Dobri korseti su i ove Nove godine in! Njih možete odlično da uklopite sa kvalitetnim farmerkama ili crnim pantalonama. Uz korset obavezno ide sako i efektna ogrlica. Samo pazite da vam ogrlica ne bude previše napadna ako vam je korset već efektan. Zbog toga bi najbolje bilo da izaberete jednobojan korset i onda možete slobodno uzeti veliku, elegantnu ogrlicu. 
 
4. Ukoliko ste brineta, vama najbolje stoje zlatna, bela, bez, bronzana, maslinasto zelena. Uz takvu odeću vi nikada nećete proćci nezapaženo na dočeku, jer te boje prate boju vašeg tena i kose. Potrudite se da vam i šminka ide ka bronzanoj. 
 
5. Pred kraj ove 2014. godine, polako ali sigurno se u modu vraćaju zvoncare. Kažete sad bljak, ali vaše mišljenje će se sa sigurnošću promeniti. Na mnogim blogovima se zvoncare pojavljuju kao must have i dobro se kombinuju sa laganim košuljama, tako da i Vi možete da eksperimentišete i ovu Novu godinu dočekate u jeans zvoncarama. One fenomenalno stoje mršavim devojkama i prate liniju tela,a ukoliko ste niskog rasta, stannite na visoke potpetice i izgledaćete duplo više, jer ove farmerke imaju moć da izdužuju noge! 
  
Imate nekoliko dobrih saveta, nadam se da ce vam koristiti u izboru garderobe za doček Nove godine! Šljokice, školjice, šljkokice! Što vise šljokica za Novu godinu to bolje! 
 

Spremili smo za Vas: