Magazin

ŠTA OBUĆI ZA DOČEK?

ŠTA OBUĆI ZA DOČEK?
Pitate me „gde za novu godinu“, evo reći ću vam...samo, prvo da izaberem šta obući
 
Iz ugla žene...
Cipele, šminka, solarijum, frizura, nokti...da,da, sve je to bitno, ali haljina! Ako ne nađeš dobru haljinu sve pada u vodu. Kada sama sebi odgovorim na pitanje gde za novu godinu, dolazi to strašno, to važno pitanje...kakvu haljinu? Crvenu? Ne, izgledala bih kao prostituka, a i moja kozmetičarka mi je rekla da mi ne ide uz ten. Prokletnica, a ja mislila da u crvenom izgledam kao Klaudija Šifer, arijevski i neodoljivo, a ona mi tu... možda laže, videla sam kako mi gleda Velibora! Ali ne, ipak ne, zaista ponekad crveno deluje kao za prostituke..Belu? Kao snežna kraljica, jaooo, pa nežno onako....ne! Stopiću se uz sneg, neću se ni videti! „Gde za novu godinu“ – „Evo ja u snegu“ , dakle, bela ne! Možda žutu? Bila bih posebna, niko ne nosi žuto! Ne, izgledala bih kao iz ludnice...niko ga ne nosi baš zato što ne treba da se nosi...osim ako nemaš 12 godina....“Gde za novu godinu“ – „Evo ja do Laze“ , „Opa, novi frajer“- „Ne, Lazarevića..“ hehe...dakle žuta ne! 
Ok, sad već dolazi lagani napad panike! Veliko veče je za samo trideset i osam dana a ja još ne znam ni gde za novu godinu ni što je još važnije kakvu haljinu...ni da li uopšte haljinu? Velibora još nisam ni pitala gde za novu godinu, ako opet bude hteo kod onog njegovog drugara Sretena  u stan, ubiću ga! U stanu ne mogu u haljini! 
Iz ugla muškarca...
„Brate, jesi odlučio gde za novu godinu?“, „Ne, brate, treba još da se dogovorim sa onom svojom...možda kod Sretena u stan“..
„Zdravo draga, došao sam kući..jesi li odlučila gde za novu godinu, sad Marka sreo...
„AAAA...pitaš me gde za novu godinu, a ja još ni odeću nisam izabrala...gde će ti duša, samo na sebe misliš...“
Okej, svake godine ista priča...te žene...a zar joj ne bi bilo udobnije lepo svi trenerke da obučemo, pa da gledamo filmove i jedemo koliko hoćemo..a ne svaki čas: „Dragi ja moram do toaleta, pomozi mi sa haljinom“...ili da kad dodjemo kući, ona pojede sve iz frižidera, jer zaboga, kako da jede na dočeku kad joj je haljina uska, a ne želi da joj se stomak ocrtava kao Sretenovoj Luni...
„Draga nije mi bitno kakvu ćeš haljinu obući...ti si meni najlepša i u trenerci“
„Jeste, trenerku da obučem, a ti onda celo veče da zveraš u Lunu, kao da ja nisam primetila kako je geldaš...!
DRAGANA MILAČAK
 

Spremili smo za Vas: