Magazin

SPLAV RESTORAN KRUNA DOČEK NOVE GODINE

SPLAV RESTORAN KRUNA DOČEK NOVE GODINE
Splav restoran Kruna- vaš domaćin u najluđoj noći
 
Tamo gde se Dunav i Sava susreću, sa prelepim pogledom na Kalemegdansku tvrđavu.
Tamo dočekajte Novu godinu. Kažu da se dan po jutru poznaje, i godina po svom početku. Ako je verovati tome, onda Novu godinu treba zaista dočekati u stilu. Treba je dočekati u veselju i u dobro raspoloženju da bi se tako i nastavila. Treba je dočekati veseo i okružen ljudima koje volimo, ili onom jednom posebnom osobom koju volimo.
Bilo kako bilo, jedno je mesto koje garantuje sve to. Dođite u splav restoran Kruna i osigurajte da vaš početak Nove godine bude baš onakav kakav treba.
Splav restoran Kruna garantuje svim svojim gostima veselje, dobru hranu i muziku, i dobro raspoloženje. Zato, neka vaš izbor bude splav restoran Kruna.
Splav restoran Kruna po ceni od 30 evra nudi besplatno piće i hranu cele noći. Ako izaberete ovu ponudu, bićete posluživani hladnim predjelom
Za one koji ipak vole da se počaste za Novu godinu, tu je i ponuda koja košta 40 evra i u kojoj splav restoran Kruna osigurava takođe besplatno piće, ali i potpun obrok.
Izaberite koja vam ponuda više odgovara i spla restoran Kruna će se pobrinuti da je i dobijete.
Napominjemo da je splav restoran Kruna novi naziv i da je ovaj lokal nekada bio poznat od nazivom Lukas
Splav restoran Kruna zadržao je sve od starog sjaja, ali i unapredio se novim.
Sve što treba vi da uradite jeste da izaberete da li u novogodišnjoj noći želite barski sto, koji će vas koštati 30 evra, ili želite okrugle stolove za sedenje za koje se plaća 40 evra.
 
 
Najraznovrsnije ponuda domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića, najbolja hrana, prostor koji je dostojan evropskih restorana, učiniće da u Novu godinu uđete sa stilom.
Splav restoran Kruna se pobrinuo za sve, vi se još samo pobrinite da odaberete najbolje društvo, društvo ljudi sa kojima želite da dočekate prvi januar, i dođite da zajedno slavimo!
Splav restoran Kruna vas očekuje!
Informacije i rezervacije na broj: 065/ 533- 6-333
Prodaja karata na splavu od 16h do 21h svakog dana!!
Broj mesta je ograničen.
 
 

Spremili smo za Vas: