Magazin

Spektakularna Nova godina uz Zvezde Granda

Spektakularna Nova godina uz Zvezde Granda

Pratite popularno takmičenje Zvezde Granda i u svakoj sezoni imate favorite? Želeli ste da bar jednom đuskate i veselite se uz njihovu muziku? Imamo fenomenalne vesti za vas dragi prijatelji. Nema li bolje prilike da za najsvečaniji dan u godini, Novu godinu đuskate uz vaše omiljene Zvezde Granda? Restoran Hollywood Ledine je pravo mesto na kome možete dočekati Novu 2018. godinu i to uz muziku vaših omiljenih mladih pevača.

Mega populrana mlada Zvezda Granda, Aleksandra Prijović je jedna od članica ekipe koja će vas u novogodišnjoj noći zabavljati u restoranu Hollywood Ledine. Mlada pevačica je vlasnica najvećih hitova u 2016.godini, tako da smo sigurni da ćete uživati u njenim hitovima kao što su Za nas kasno je, Totalna anestezija i Senke, ali i mnogim drugim pesmama u izvedbi ove mlade pevačice koja ima fantastični vokal. Na podijumu restorana Hollywood Ledine Prijovićevoj će društvo praviti Petar Mitić i još četiri zvezda Granda. Mladi energični prevači će zasigurno atmosferu dovesti do usijanja, tako da nema boljeg načina nego da uz muziku Zvezda Granda uđete u Novu 2018.godinu.

Restoran Hollywood Ledine vam nudi fenomenalnu ponudu, uživajte u novogodišnjoj večeri uz najbolju muziku i kompletnu svečanu večeru sa predjelom po ceni od samo 40 evra. Odlična ponuda, zar ne? Okrenite 062-262-212 i rezevišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: