Magazin

SPEKTAKULARAN DOČEK 2016.GODINE U RESTORANU ATOS

SPEKTAKULARAN DOČEK 2016.GODINE U RESTORANU ATOS

Proslavite zajedno sa svojim dragim osobama spektakularan doček Nove 2016.godine u dobro poznatom restoranu Atos. Mi ćemo se potruditi da sve vaše želje budu ispunjene uz sjajnu atmosferu i hitove domaće zabavne i narodne muzike za koju su zaduženi Neva Edi i bend Spomenari.

Ovaj fenomenalan restoran Atos se nalazi na adresi Surčinski put bb, u neposrednoj blizini hotela Nacional. Pored tradicionalne kuhinje po čemu je poznat, ovaj restoran organizuje veliki broj svadbi, proslava i drugih svečanosti već godinama. Za doček nove godine radi već uigrana ekipa u cilju da svi naši gosti budu maksimalno zadovoljni. Pored sjajnog enterijera u svakoj od sala (svečana, VIP, lovačka), posedujemo i parking kako ne bi ste morali da razmišljate o svom prevoznom sredstvu. Cene karata za doček se kreću već od 30€ i uz odlične hitove, tu je i komplet večera uz neograničenu konzumaciju domaćeg alkoholnog i bezalkoholnog pića, dok se strana pića plaćaju po promotivnim cenama, kao što je npr. flaša 0.7 Ballantines 1500,00 dinara. Vrhunska zabava je zagarantovana.

Ako želite doček Nove godine za pamćenje, požurite i rezervišite svoju kartu na vreme u restoranu Atos na 011/6606-343 i 062/279-036. Vi budite lepo raspoloženi, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti!

Spremili smo za Vas: