Magazin

Šokantno! U sred leta već rasprodat doček Nove godine

Šokantno! U sred leta već rasprodat doček Nove godine

 

Zvuči neverovatno ali je istinito: docek Nove godine je rasprodat u sred leta. Ovu vest su potvrdile nekoliko turističkih agencija sa akcentom da su samo neke destinacije za doček rasprodate.

Predstavnik jedne turističke agencije na Vračaru, izjavio je da nelogično i kranje zbunjujuće za putnike koji traže neki evropski grad za doček Nove godine. Neke destinacije i dalje imaju slobodnih mesta kao što su: doček u Becu ili Nova godina u Parizu i doček u Atini...

Najposećeniji novogodišnji sajtovi ali i sajtovi za izlaske koji imaju ponude za doček Nove godine u Beogradu i dalje nisu izlistali ponude za doček Nove godine u restoranima, splavovima, kafanama, klubovima i hotelima je, kako kažu, još uvek ima vremena za to.

PR menadžeri sajtova kuda veceras,novagod, docek i reserve su izjavili sledeće: U pripremi su ponude za docek Nove godine ali još je rano da se i objave. Za neke prostore, restorane, splavove i kafane još uvek traju pregovori koji će pevači, kao što su: Seka Aleksić docek Nove godine, Ceca, Aca Lukas, Maya Berovic nova godina, nastupati. Imamo informaciju ko će pevati na trgu za doček godine ali u dogovoru sa gradskim vlastima, nemamo ovlašćenje da to objavimo javno. Svakako ćemo imati i vest koje će naše najveće muzičke zvezde pevati u Beogradu ali u inostranstvu za doček Nove godine.

Pratite nas redovno kako biste imali najnovije i najaktulenije vesti za doček Nove godine!

Spremili smo za Vas: