Magazin

SMS poruke za doček Nove godine

SMS poruke za doček Nove  godine

 

 
 
Svi mi volimo kada  za doček Nove godine dobijemo mnogo dobrih i iskrenih želja, mnogo čestitki. Svi mi za doček Nove godine uputimo nekome bezbroj želja, bezbroj puta poželimo srećnu Novu godinu. Mnogo je ljudi kojima moramo čestitati doček Nove godine, mnogo onih kojima iskreno želimo čestitati, ali mnogo i onih kojima moramo čestitati. Iako ponekad nemamo ideja, ili jednostavno ne poznajemo te ljude dovoljno dobro. Da naravno, želimo im sve najbolje i najlepše, ali jednostavno ih ne poznajemo.
A tu su naravno i oni, koji za doček Nove godine šalju SMS poruke koje su i oni sami verovatno dobili od nekog koga vrlo malo poznaju. Svima njima je, više nego u redu čestitati Novu godinu SMS porukom. To je odličan način da budete originalnii i da prikrijete svoj nedostatak mašte. Evo nekih predloga:
- DA imas zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbaciš tugu, DA liniju života imas dugu… DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u Novoj godini počinje sa DA! SREĆNA NOVA! 
 
- Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima…SREĆNA NOVA!
 
- Na poklon ti šaljem LJUBAV: upakovanu u ISKRENOST sa mašnicom od BRIGE i zapečaćenu LEPIM ŽELJAMA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST celog života... Srećna Nova godina
Vidite, doček Nove godine već sada se čini zabavnijim, ovo je odličan način da vrlo brzo odgovorite svim „polupoznatim“ ljudima, i koncentrišete se na svoj doček Nove godine sa onima koji su bitni.
 
 
 
Ako vam se nijedna od gore ponuđenih poruka za doček Nove godine nije svidela, evo još nekih:
-Neka ti nova godina obasja dušu, ispuni je najdivnijim osjećajima i neka ti bog podari sve što nemaš a želiš i sačuva sve što imaš a voliš!!!!
-Kad sat stane u pola noci ruku ti pruziti necu moci. Zato ti saljem poruku ovu i zelim SRECNU GODINU NOVU!
-Na ovaj ekran bele boje ne mogu stati sve zelje moje, ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SRECNA GODINA NOVA!
-Neka vam se ispune sve želje, da u miru i božjem blagoslovu dočekate novu Godinu! Sretna Nova godina! 
-Ako budeš videla čoveka u crvenom kako te stavlja u vreću - nemoj se uplašiti. To samo Deda Mraz koji ispunjava moju Novogodišnju želju!
-Sve nevolje, patnje, borbu i slabosti ostavi za sobom. Počni od ovog sekunda da očekuješ bolje, život je kratak, ne boj se nikoga, budi hrabar i voli, jer vredimo baš onoliko koliko znamo da volimo. Od sveg srca ti želim sve najbolje u Novoj Godini!
 
 
 
 

Spremili smo za Vas: