Magazin

ŠMINKA ZA NOVU GODINU

ŠMINKA ZA NOVU GODINU
Pratite modu - šminka za Novu godinu
 
Sve žene znaju da je šminka za Novu godinu uvek drugačija od od šminke za uobičajene žurke. Kao i sve te večeri, i šminka za Novu godinu mora biti posebna, divlja i drugačija. Šminka za Novu godinu mora pokazivati da je u toku najluđa noć čak i nekom ko nema pojma šta se oko njega događa.
Šminka za Novu godinu- lažne trepavice u bojama!
Novogodišnja noć je najbolja prilika da pustite svojoj mašti na volju, i da isprobavate razne načine šminkanja do mile volje. Tada imate pravo i da pogrešite, niko sasvim sigurno neće ismevati vaš make-up. Jednostavno, zna se- Nova godina je, svi imamo pravo da budemo malo otkačeni.
Lažne trepavice u boji su izvrstan primer toga kako možete mašti dati na volju. Kupite ljubičaste, zelene, plave ili bilo koju boju trepavica koja va padne na pamet. One će istaći vaše oči, a u isto vreme će te odavati utisak zanimljive osobe, kojoj je jako stalo do dobrog novogodišnjeg provoda!
Šminka za Novu godinu može doprineti da se bolje osećate. Jer, čim sa vašeg lica zrači zabava, zračiće i iz vas!
Šminka za Novu godinu - karmini u bojama!
Sve mi žene obožavamo razne boje karmina, ljubičastu, roze, svetlo crvenu, tamno crvenu... ma bezbroj je primera.
Novogodišnja noć je sjajna prilika da isprobate bilo koju boju karmina kja vam padne na pamer, a niste imali hrabrosti da ju nosite običnim danima, ili na običnim žurkama.
 
 
Ne stoji vam crveni karmin? Nema veze. Ako ste oduvek imali želju da nosite crveno na usnama, a znate da to baš i ne pristaje vašem tenu, ili ne slaže se najbolje uz vašu boju kose, za Novu godinu dajte sebi oduška. Nema veze ako vam ne stoji, za Novu godinu je sve dozvoljeno, pa je tako dozvoljeno i da šminka za Novu godinu bude prilagođena onome kako se osećamo. Za Novu godinu nema previše šareno, ludo i neobično, sve boje su dobrodošle pa tako i vaše crvene usne.
Ljubičasti karmin!
Neobična boja. Zimska boja pre svega! Međutim, priznajete, nju nije baš lako nositi, i ne može ju svako izneti. Ova boja ukazuje na visoku eleganciju, ali i na hrabrost pre svega! 
Pa tako ako želite da i vi i vaša šminka odajete utisak hrabre žene, koja prati modu i veoma je elegantna, ljubičasta boja usana je prvi izbor za vas!
 

Spremili smo za Vas:

baner
baner
baner
baner
baner
baner