Magazin

Sloba Radanović i Uroš Živković u hotelu Majdan za doček 2024?

Sloba Radanović i Uroš Živković u hotelu Majdan za doček 2024?

Hotel Majdan nalazi se u Ulici Mokroluška 174, na samom ulasku u Beograd. Nudi mogućnost organizovanja različitih proslava, pa se tako ovde pravi žurka i za docek

 

Poseduje dve banket sale koje su konstruktivno jedinstvene i koje se prostiru na površini od 500 m2 i 900 m2. Kapaciteta su 350 ljudi. Obezbeđene su vrhunska ventilacija i klimatizacija. Atmosferi doprinosi i Jedinstvena rasveta sa kristalnim lusterima, roto glavama i sufitima u boji. Obezbeđen je parking za 110 vozila, garderoba, kao i besplatan internet.

 

Kada je reč o smeštaju, raspolažu dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, junior i senior apartmanima. Svaka soba je klimatizovana, ima sef, bešumni mini bar, led TV 32 inča, direktnu telefonsku liniju, fen i besplatan wi-fi. Za slučaj da ovde želite da se odmorite posle provoda!

 

Dostupan je i a la carte restoran, kapaciteta 56 gostiju,koji nudi modernu kuhinju sa savršenim nacionalnim jelima. 

 

Hotel Majdan Nova godina

 

Kada je u pitanju hotel Majdan Nova godina je krajem decembra prošle godine dočekana uz Teu Tairović, Jovana Perišića i Katarinu Živković.

 

Cene karata su bile 120€ do 160€, u zavisnosti od pozicije stola u sali odnosno da li su posetioci želeli da budu bliže bini ili ne. Uključivale su neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića tokom cele večeri, kao i bogatu večeru.

 

Ne sumnjamo da se tako nešto sprema i za 2024. godinu!

 

Naime, šuška se da će ovde nastupati dva fenomenalna mlada pevača - Sloba Radanović i Uroš Živković. Ovi momci poznati su kao izvođači koji su veoma traženi i koji pune svaki klub ili kafanu gde se nađu.

 

Prošle godine, Sloba je za doček pevao u Event centru Kopernikus 610, a Uroš u restoranu Košuta. 

 

Osim što odlično izvode numere svojih kolega, ovi momci imaju i sopstvene hitove, ali i uspešne duete. Ukoliko zaista budu pevali u Majdanu, to će biti provod za nezaboravan, ispunjen pesmama koje bude emocije, ali i ritmom koji će sve podići na noge. 

 

A.K.

Foto: Facebook 

Spremili smo za Vas: