Magazin

Sjajni doček Nove godine u restoranu Milošev Konak

Sjajni doček Nove godine u restoranu Milošev Konak

Još samo dvadeset pet dana do najluđe noći u godini, jeste li spremni da đuskate kao nikada do sada? Okupite ekipu i provedite nezaboravno veče u društvu svojih prijatelja, dočekajte Novu godinu u restoranu Milošev Konak uz odličnu muziku.

Milan Tomović i Anđela Vujović sa svojim bendom vas pozivaju da najluđu noć provedete đuskajući uz njihovu muziku. Široki repertoar pesama narodne, ali i zabavne muzike i vrhunska pozitivna energija ovog benda doprineće da se na dočeku 2018. godine provedete kao nikada do sada i da doček dugo pamtite po nezaboravnom provodu.

Restoran Milošev Konak ima jako dugu tradiciju budući da postoji još od pre Drugog svetskog rata. Ovaj velelepni restoran nalazi se u Topčiderskom parku. Restoran Milošev Konak pruža neverovatan užitak svojim gostima, a vrhunska usluga i prijatna atsmosfera su zaštitni znak ovog restorana. Nema razloga da Novu godinu ne dočekate baš u ovom restoranu. Okupite svoje prijatelje i doživite nezaboravan doček.

Cena dočeka je različita u zavisnosti za koje mesto u restoranu se odlučite. Ukoliko se odlučite za barski sto sa stolicama cena je 40 evra, dok je za sedenje za svečanim stolom neophodno izdvojiti 50 evra. U ovu pomenutu neverovatno pristupačnu cenu uračunato je neograničeno piće i bogata večera.

Nemojte dugo razmišljati, što pre okrenite 062-262-212 i rezervišite svoja mesta.

Spremili smo za Vas: