Magazin

Semafor žurka- pravi način za doček Nove godine

Semafor žurka- pravi način za doček Nove godine

Dočekajte Novu godinu na potpuno spektakularan način. Žurkujte na tradicionalnoj novogodišnjoj semafor žurki. Okupite ekipu i provedite se fenoooomenaaalno na dočeku Nove 2018. godine.

Tradicionalna novogodišnja semafor žurka je već 12 godina omiljeni način dočeka Nove godine među mladima. Čuvena semafor žurka je koncipirana tako da možete izabrati jedan od šest stejdževa. Možete izabrati da li ćete đuskati na glavnom stejdžu, house, karaoke, retro, kafana ili silent stejdžu. U zavisnosti od toga kakvu muziku slušate možete izabrati neki od pomenutih stejdževa. Silent stage je poslednjih godina jako popularan budući da svaki pojedinac može da izabere slušalice sa dve različite vrste muzike.

U novogodišnjoj noći na semafor žurci moći ćete da nosite tri tipa narukvica. Crvenu- šetaj, žutu- probaj i zelenu- priđi! Ostvartite nova poznanstva, ohrabrite sebe, đuskajte sa novom ekipom u novogodišnjoj noći.

Čuvena semafor žurka odigrava se u klubu koji se prostire na tri nivoa na kojima se nalaze ovi pomenuti stejdževi. Cena dočeka Nove godine na popularnoj semafor žurci je 15 evra i obuhvata neograničenu konzumaciju domaćih i odabranih starnih pića, kao i koktel peciva i kanape.

Iskusite čari ovog fenomenalnog dočeka, okrenite 062-262-212 i rezervišite mesta za vas i vaše prijatelje i provedite se kao nikada do sad.

Spremili smo za Vas: