Magazin

Sedative bend u klubu Komitet za doček Nove 2020 godine

Sedative bend u klubu Komitet za doček Nove 2020 godine

Nova godina sve je bliže, na samo dva meseca od nas! Ako do sada niste razmišljali o njoj, vreme je da se bar upoznate sa ponudom koju prestonica već nudi!

Više o tome videćete u tekstu Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

Možete da birate različite lokale, različite izvođače, kao i cene, a naš predlog je i klub Komitet, gde nastupa Sedative bend!

 

Klub Komitet doček 2020

 

Komitet je klub koji se nalazi u popularnoj Beton Hali. To je već poznata lokacija, koja se nalazi na adresi Karađorđeva 2-4 u Beogradu. Već na samom početku Beton Hala je postala mesto odlične zabave i nastupa velikih muzičkih zvezda Balkan, kao i popularnih bendova. Samo neki od njih su: Lexington bend, OK bend, Amadeus bend, Sedativ bend, Alter Ego bend i mnogi drugi.

 

Ovde ćete pronaći kvalitetnu zabavu, ali možete da probate i specijalitete jedne od najboljih kuhinja u prestonici. Ponuda hrane je veoma raznovrsna, a spremljena je pažljivo i sa velikom ljubavlju, što je čini još ukusnijom. Meni podrazumeva najlepša jela internacionalne kuhinje. Ovde možete da probate ukusno spremljenu ribu, vrhunske specijalitete od mesa, salate kao i mnoge od najukusnijih deserta.

 

Dakle, Komitet je mesto gde možete da uživate svim čulima i u svako doba dana!

 

Sedative bend za doček Nove 2020 godine

 

Sedative bend jedan je od najmlađih bendova u regionu. Čine ga članovi: Ivan Jovanović, Nikola Danilović, Mladen Mitić, Aleksandar Krstić i Vukasin Puri. Do današnjeg dana snimili su šest autorskih pesama. Konkretno, to su: Znaš ti to, Fališ mi najgora, Opsadno stanje Nisam te preboleo, Kazna i Mrtav i beo.

 

Momci iz ovog benda dolaze iz Leskovca, a trenutno žive i rade u Beogradu. Ivan Jovanović je frontmen benda i nekadašnja košarkaša nada. Ipak, loptu je poželeo da zameni muzikom. Kako je rekao pojedinim medijima, zadovoljan je, jer je sve krenulo spontano. Ovaj bend polako gradi svoj put, pa ih nema mnogo u medijima, odnosno na radiju ili televiziji. Zato ih možete čuti na neprikosnovenom YouTube-u ili uživo. Srešćete ih na nastupima u nekim od najpopularnijih prestoničkih klubova.

 

Njihova pesma Mrtav i beo postala je pravi letnji hit prošle 2018. godine, Mnogi su se oduševili, jer su momci su za spot u Grčkoj angažovali manekenku Ivanu Korab.

 

Zašto da rezervišete Komitet već sada?

 

Ako se pitate zašto da rezervišete Komitet, odgovor je jednostavan: ovaj klub je veoma popularan, a zamislite kao će te biti za docek 2020! Ovde će se okupiti mlada ekipa, koja je željna dobrog provoda u najluđoj noći. Njihova energija pomešaće se sa energijom isto tako mladih momaka iz Sedative benda, pa uspeh mora da bude zagarantovan!

 

Piće će ovde biti neograničeno, a u ponudi će bit ii flaša žestine. Na raspolaganju su i barski stolovi, kao i nekoliko tipova separea.

 

Ukoliko želite baš to, onda bi trebalo da se angažujetete, kako ne biste ostali praznih šaka.Zainteresovanost je velika, a oni koji misle unapred, neće časiti časa!

 

Rezervišite odmah, jer kada je doček Nove godine Beograd gori, pa nemojte to da propustite!

 

Foto: Facebook / sedativeband

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Hotel Balašević

Hotel Balašević

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA