Magazin

Savršen elektronski zvuk na splavu Dragstor Play

Savršen elektronski zvuk na splavu Dragstor Play

 Sinonim beogradskog klabinga, savršenog noćnog provoda je klub Dragstor Play. Klub je izgrađen u zatvorenom prostoru letnjeg splava Play, nalazi se na Ušću, kod Muzeja Savremene umetnosti. Ovog vikenda budite deo It's all about music by Groovyman & Me High Low programa.

Dragstor Play vam nudi nešto drugačije od ostalih prestoničkih klubova. U ovom poznatom prestoničkom klubu možete uživati u zvucima prave elektronske muzike. Ono po čemu je specifičan i što već govori o tome koliko je izaći u ovaj klub stvar prestiža jeste i činjenica da radi samo petkom i subotom i to u periodu od ponoći do 04h, uz napomenu da treba rezervisati mesto. Dragstor Play je mesto koje poznate ličnosti preferiraju za svoje izlaske, tako da se nemojte začuditi ukoliko baš prilikom svog islaska naletite na nekog poznatog pevača, pevačicu, manekena, glumce...mada, nemojte se začuditi ukoliko naletite i na neku poznatu inostranu ličnost.

Ono što Dragstor Play izdvaja od ostalih beogradskih klubova je enterijer koji može parirati i najboljim svetskim klubovima. Pored toga garantjuje vrhunsku uslugu, a DJ-evi će vam prirediti neverovatnu atmosferu, te će vaš provod biti nezaboravan i poželećete da opet izađete baš ovde.

Budite deo jedne od najvećih i najluksuznijih žurki u Beogradu, upoznajte druge ljude, druge kultuture jer Dragstor Play je mesto na kome se sve predrasude ruše i u kome se dešavaju čak i nemoguće stvari. Vaše mesto možete rezervisati na 062/262-212

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević