Magazin

SAVRŠEN DOČEK NOVE GODINE U RESTORANU FILMSKI GRAD

SAVRŠEN DOČEK NOVE GODINE U RESTORANU FILMSKI GRAD

Želite savršen doček Nove 2016.godine a još uvek se niste odlučili gde ćete? Zato smo za Vas spremili sjajan doček uz svečanu večeru u restoranu Filmski Grad za 5000 rsd.

 

Da bi zadovoljni i veseli zakoračili u uspešnu novu godinu a pritom ostavili staru za sobom Restoran Filmski Grad je pravi način za to. Više od dve decenije rada, kvalitetne usluge, tople atmosfere i ljubaznog osoblja, čine nas prepoznatljivim i posebnim, što neće izostati i za ovaj doček Nove. Pored toga nalazimo se okruženi prelepom prirodom u samom srcu Košutnjaka. U cenu je uračunata izvrsno spremljena svečana večera i neograničena konzumacija domaćeg pića, dok će se strano piće prodavati po promotivnim cenama. A da atmosfera bude odlična a Vi maksimalno opušteni, zaduženi su Mladen Cvetanović & FG Bend koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim. Da ne brinete za svoje vozilo obezbeđen je i besplatan parking.

 

Ono što je zagarantovano je da ćemo se potruditi da se skroz opustite i uz svoje drage osobe proslavite doček Nove 2016.godine na način koji se pamti u restoranu Filmski Grad. Na Vama je da rezervišete Vaše mesto na vreme na 011/3559-180 ili 062/481-676.

Spremili smo za Vas: