Magazin

Šala mala

Šala mala

Duhovitost je jezgro dobre atmosfere u društvu i okosnica prijatnih odnosa među ljudima. Šala i smeh povezuju bliske prijatelje i privlače uzgredne poznanike. Smeh je najaromatičniji "začin" života. Ne kaže se uzalud da nam je izgubljen onaj dan u kome se nismo nasmejali i još... da je vreme provedeno u smehu, ustvari - vreme provedeno sa bogovima.

Ali... postoje "neslane šale", kao i neprimerene duhovitosti.
Dok se pripremate za DOČEK NOVE GODINE i razmišljate o svemu što vam je tamo potrebno, ponesite sa sobom i nekoliko mudrosti o prirodi šale i karakteru duhovitosti:
 
Šala je vrlo ozbiljna stvar.
 
Uvredljive šale nisu komične.
 
Šalom nikada ne pridobijamo neprijatelje, ali često gubimo prijatelje.
 
Sve može biti šaljivo dotle dok se drugima događa.
 
Šala je pojas za spasavanje u reci života.
 
Kratkoća je duša duhovitosti.
 
Živahnost i duhovitost omogućuju da čovek blista u društvu, ali otrcane šale i  preteran trud - mogu ga učiniti lakrdijašem.
 
Duhovitost je poput novca: oni koji ga mnogo imaju, troše onoliko koliko je potrebno; oni koji ga imaju malo, razmeću se onim što su uzajmili.
 
                 Neka vam DOČEK NOVE GODINE protekne u salvama spontane radosti, duhovitim šalama i okrepljujućem smehu! I neka vaši blistavi doživljaji posluže kao izvori novih šala koje će grejati vašu dušu i oživljavati vaša sećanja...bar do sledećeg DOCEKA i naredne NOVE GODINE!
                                       
NAZDRAVLJE!

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR