Magazin

Restoran Talija savršen za vaš doček Nove godine

Restoran Talija savršen za vaš doček Nove godine

Predstavljamo vam mesto na kojem se novogodišnje želje ostvaruju i na kojem snovi postaju realnost. -Da, reč je o restoranu Talija. Vrhunski provod uz pristupačne cene, disciplinovano i ljubazno osoblje i pre svega uz zagarantovan provod.

Sensation bend će svojhom muzikom dovesti atmosferu do usijanja i za vas će izvesti najbolje moguće hitove i pesme koje će vam dirnuti dušu. Dozvolite sebi da uplovite u naš brod fenomanalnog dočeka Nove godine.

Pored dobre muzike za vas smo pripremili i neograničeno piće i da ne bi bilo malo, promotivnu cenu žestokih piće za Novu 2018.godinu.Promotivna cena strane žestine, flaša: Smirnoff 4.990 rsd, Jack Daniels 6.990 rsd, Chivas 6.990 rsd i Moet 9.990 rsd.

Eleganicija je restoranu Talija jača strana, a neće odsustvovati ni na dočeku Nove 2018.godine. Dobar ukus je siguran, bićete u prilici da proverite kroz našu novogodišnju večeru koja se sastoji od hladne zakuske, tople lazanje sa tikvicama, glavnog jela i novogodišnjeg slatkog miksa.

Cena je 45 eura all inclusive a broj za rezervacije 063/370 966. Napominjemo da navedena cena jeste promotivna cena ulaznice i ona uključuje neograničenu cenu pića.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL