Magazin

Razne ideje za doček Nove godine

Razne ideje za doček Nove godine

Ukoliko planirate da Novu godinu provedete sa lepšom polovinom, imamo nekoliko predologa, koji možda kristalizuju vaš odnos i donesu promene u Novoj godini.

 
5.Ništa ne može da se poredi sa tim da jednostavno nestanete na nekoliko dana. Ako isplanirate na vreme, možete naći ponude koje su veoma povoljne i to za veoma popularne lokacije, bilo da tražite neku vrstu žurke ili samo da pobegnete od svakodnevnih obaveza. Skjanje je takođe sjajna opcija...iznajmite kolibu u planini.
 
4. Zbližite se sa porodicom? Pozovite i svoje i njene članove porodice na večeru, to je sjajna ideja za parove koji se zabavljaju već neko vreme, ali jako loša ideja za one koji su tek počeli. U svakom slučaju, ako uspe, ovakva večera defitnitivno će odvesit vaš odnos na sledeći nivo.
 
3. Batalite sve...jednostavno ostanite kući i napravite romantičnu večeru samo za vas dvoje. Zbližite se uz neko dobro vino, sjajnu muziku i dobru hranu. Veče je zagarantovano da uspe, uživajte u mometima intime.
 
2. Pozovite svoje najbliže prijatelje, a neka i ona uradi isto. Napravite dva skroz različita kruga ljudi i vidite kako će to da ispadne. Ako ste iole kompatibilni to definitivno garantuje sjajno veče...a ako niste, malo alkohola će olakšati čitavu situaciju i rešiti problem napete atmosfere
 
1. Ništa ne prilazi ni blizu vatri na novogodišnje veče. Sedite ispred jedne na novogodšnje veče i podelite svoj vid na godinu koja je prethodila sa svojom nežnijom polovinom. Sigurni smo da ćete čuti dosta stvari koje niste znali, a i da će vam biti lakše da ispričate neke stvari koje su vas eventualno mučile.
 
 

Spremili smo za Vas: