Magazin

PROVEDITE NOVU GODINU SA STILOM

PROVEDITE NOVU GODINU SA STILOM

Kada je reč o dočeku Nove godine, mnogo je važnih stvari na koje moramo misliti. Kako organizovati žurku?  Koje piće je najbolje da bismo bili raspoloženi sve vreme, a ipak ne pijani? Bar ne previše brzo. Šta jesti? Uske haljine, složićete se, ipak nisu predviđene za mnogo hrane, ili bar ne za onu tešku. 

Zato, oblačenje za Novu godinu je nešto o čemu moramo misliti na vreme i nikako ne ostaviti to planiranju u poslednji čas.

Evo najvažnijih reči kojih svaka žena treba da se seti kada odlučuje  kakvo oblačenje za Novu godinu treba da bude: ukus, stil, udobnost, boja! 
 
Ukus - iako je to najluđa noć, vaše oblačenje za Novu godinu ne treba da bude najluđe. Devojke često greše pa oblače prekratko, prosipaju po sebi kilograme šljokica ili se šminkaju tako da njihova lica više liče na slikarsko platno nego na žensko lice. Oblačenje za Novu godinu treba da bude ukusno kao i oblačenje za bilo koju drugu žurku. Setite se toga dok budete u šopingu. Ova se stavka najčešće i zaboravlja pod opravdanjem te noći u kojoj je sve dozvoljeno. Baš zato, stavljena je na prvo mesto, da je ne zaboravite!
 
Stil - ukoliko niste sigurne kavo vaše oblačenje za Novu godinu treba da bude, i niste sigurni da se vaš stil uklapa u sav taj glamur, držite se klasike. Klasika uvek pali i nikada ne greši.Mala crna haljina  ili uska crvnea do kolena, u kombinaciji sa crvenim karminom, i to je to. Spremne ste za Novu godinu. U ovim dvema haljinama nijedna žena ne može izgledati loše a zauvek će ostati senzualne i upečatljive.
 
  Udobnost- oblačenje za Novu godinu treba da isprati i ovu osobinu. Odeća je važna, da, ali ne želite zbog toga celo veče da budete ukočene. Između dve lepe haljine, izaberite udobniju.
 
Boja - oblačenje za Novu godinu treba da bude baš to, novogodišnje! Žene često greše i dopuštaju sebi greške poput haljina fluoroscentnih boja. Ne! Ne idete na letnju žurku na plaži! Boja uvek mora biti u skladu sa godišnjim dobom.
 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

Hotel Balašević

Hotel Balašević

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL