Magazin

Provedite najluđu noć u restoranu Zlatnik Hall

Provedite najluđu noć u restoranu Zlatnik Hall

Dragi prijatelji ekipa restorana Zlatnik Hall vas poziva da najluđu noć provedete đuskajući u njihovom restoranu. Dočekajte 2018.godinu u najboljem raspoloženju, u prelepom ambijentu uz odličnu muziku. Okupite ekipu i pravac na doček Nove godine u restoran Zlatnik Hall.

Budući da godinama unazad mnogo Beograđana bira restoran Zlatnik Hall za mesto na kome će dočekati Novu godinu, ekipa ovog restorana je pažljivo razradila program dočeka Nove 2018. i to sa željom da se gosti što bolje provedu. Ponuda dočeka Nove godine u ovom tradicionalno najposećenijem restoranu je više nego privlačna. Po ceni od samo 35 evra dočekaćete Novu godinu uz fenomenalni štimung koji prave Igor i Sanela i njihov Mix bend. U ovu fantastčnu cenu uključena je neograničena konzumacija pića, ali i neograničena konzumacija hrane. Priznajte da skoro niste sreli ovakvu ponudu! Upravo zbog toga Beograđani obožavaju ovaj restoran.

Restoran Zlatnik Hall se nalazi u okviru Beogradskog sajma , Hala 4. Restoran poseduje prelep prostor koji je namenjen za svadbe i proslave koje se održavaju po najboljim standardima. Enterijer i dekoracija će vas zasigurno oduševiti.

Nemojte čekati, što pre okrenite dobro poznati broj telefona 062-262-212 i rezervišite mesta za najluđi doček Nove godine u Beogradu.

Spremili smo za Vas: