Magazin

Prepoznajte horoskopski znak po odeći (1. deo)

Prepoznajte horoskopski znak po odeći (1. deo)

Horoskop je za većinu ljudi razonoda, u koju malo veruju, ali ipak požele da čuju "šta im to zvezde poručuju". Ima i onih koji se astrologijom bave kao naukom, ozbiljno i studiozno. Treći su oni koji zaista smatraju da "tu ima nešto" i zbog toga veoma vode računa u kom horoskopu su im prijatelji, a posebno partneri. 

 

Ako je i vama važno koju osobu ćete šmekati u izlasku, a kojoj prići, ovo su neka uputstva kako da razaznate ko je koji horoskopski znak po odeći. 
 

Ovan

 

Ovan je znak koji voli brzinu, sport. Bilo da se radi o ženi ili muškarcu, ideja je da sve što obuku bude udobno  i praktično. Muškarca ćete prepoznati po vojničkom stilu, a to podrazumeva maskirne pantalone, majice i jakne. Naravno, nezaobilazne su trenerke i sportske patike, ali to svakako ne bi trebalo da obuku ako se zapute na splav Sindikat, na primer. 

 

Žene u ovom znaku imaju lepe noge, pa će ih rado prikazati bermudama i kratkim pantalonama. Vrlo retko će nostiti mini suknju. Obući će ili majicu zatvorenu do grla, rolku, ali koja otkriva ruke. Ako je sva u crvenom, vrlo verovatno je ovan.

 

Bik

 

Ovaj znak voli tradiciju, dom, prirodu. Kada je reč o ženama, tu bi trebalo dodati i dobru kuhinju. Zbog toga postoji šansa da ih nađete na mestima kao što je restoran Magaza ili Tri šešira.

 

Ovaj znak voli tanke materijale, komotnog kroja. Posebno im je važan vrat, pa će se truditi da im uvek bude otkriven. Kada su u pitanju žene, one će šalove i ogrlice nositi spuštene da bi im vrat bio slobodan. Bikovi vole ružičastu, smaragdnu, belu i nežno žutu boju.

 

Blizanci

 

Blizanci održavaju mladolik izgled, pa ako ste spazili nekog starijeg, ko odaje takav utisak, može biti da je baš ovaj znak. Vole svoje ruke, pa ih rado pokazuju čak i zimi, koristeći neobičan i originalan džemper, sa akcentom na rukave, pa se nemojte začuditi ako za docek vidite nekog u ovakvoj kombinaciji. 

 

Vole sintetiku više od prirodnih materijala, a od boja žutu, fluorescentne i psihodelične boje.

 

Rak

 

Rak voli diskretne nijanse, a modni trendovi mu nisu bitni. Žene Rakovi su vrlo ženstvene, ali tradicionalne. Sa druge strane, mogu da se oblače kao devojčice. Vole čipku, haljine koje su zategnute u struku, ali i haljine kombinezon kroja.

 

Ovaj znak ćete najčešće sresti u bojama kao što su biserno bela, sedefasta i srebrna. 

 

Lav

 

Ovaj znak privlači pažnju, ciljano, i želi da bude u centru pažnje. Nose najskuplje i markirano. Lavicu ćete prepoznati po tome što nosi zlato, a voli i šljokice. Boje koje voli ovaj znak su zlatnožuta i narandžasta. Sigurno ćeteih sresti na nekom popularnom splavu, kao što je Freestyler

 

Devica

 

Devica je veoma skromna i neupadljiva kada je reč o oblačenju. Ovaj znak poštuje klasična modna pravila. Voli korisne i praktične, odevne predmete, odnosno one sa džepovima.

 

Kada je reč o ženama, odabraće velike ženske torbe. Ako vidite devojkuu mokasinama i kratkoj škotskoj suknji, vrlo je verovatno da se radi o Devici.

Boje koje nosi ovaj znak su senf žuta i plava. 

 

(Sledi nastavak)

 

Foto: Pixabay / nastya_gepp

Spremili smo za Vas: