Magazin

Preporuke za novogodišnji provod u Beogradu

Preporuke za novogodišnji provod u Beogradu

Dragi prijatelji, spremate li se da doček Nove 2018. godine? Sada je pravo vreme da pripreme otpočnu ukoliko već nisu! Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica kako možete dočekati Novu godinu na najbolji mogući način onda ste na pravom mestu jer mi mislimo o svemu i mislimo za vas.

 

Ako je vaša situacija sledeća: želite da doček Nove godine provedete u nekom od beogradskih restorana, klubova ili splavova, ali niste sigurni gde se najbolje provodi? Ako je to vaš slučaj naša preporuka je da što pre odete na sajt https://www.novagod.com i inoformište se o ponudama koje nude beogradski lokali. Ukoliko želite jedan fenomenalni doček koji ćete pamtiti, koji želite da protekne u prijatnoj atmosferi onda su naša preporuka restorani Košuta ili restoran Ser Gilles. Ukoliko ste ipak zainteresovani za doček u nekom od klubova onda je naš savet da se informišete na našem sajtu, pozovete naše brojeve telefona gde ćete dobiti dodatne informacije i preko kojih možete da rezervište svoja mesta.

 

Ukoliko ste vi i vaša ekipa tip ljudi koji ne želi doček Nove godine zatvorenom ekipa sajta novagod.com ima i za to rešenje. Naša preporuka je doček Nove godine ispred Skupštine. Što da ne? Dobar provod, kuvano, vino, rakija, vatromet...jedna dinamična Nova godina. Oduševiće vas i muzički program jer će tridesetog decembra sve prisutne svojim hitovima na noge podići Bijelo dugme. Nakon nastupa ove popularne rok grupe, sledi repertoar za one koji preferiraju malo drugačiju vrstu muzike, te će za njihovu dušu nastupiti Aca Lukas koji je poznat po tome da na svakom svom nastupu pravi više nego fenomenalne žurke na kojima se svi prisutni provde vrhunski. Na dan samog dočeka, odnosno tridesetprvog decembra nastupaće dve fenomenalne grupe čija muzika nema rok trajanja i čiji hitovi se pevaju na svim slavljima. Sve prisutne će u Novu godinu uvesti Plavi orkestar i Bajaga.

 

Ono što je jako bitno, nezavisno od toga gde god da dočekate Novu godinu je da ponesete dobro raspoloženje i pozitivnu energiju, kao i da se okužite svojim dragim ljudima koji će vaš doček učiniti fenomenalnim. Naš savet je da bude raspoloženi i nasmejani i da što srećniji uđete u 2018. godinu.

Spremili smo za Vas: