Magazin

Pravac na Karibe za doček

Pravac na Karibe za doček

Jeste li ikad razmišljali da najluđu noć u godini provedete na Karibima? Imamo savršenu ponudu za vas! Dočekajte Novu godinu na poznatom beogradskom splavu Karibi.

Ekipa splava Karibi vas poziva na nezaboravan doček na njihovom splavu. Uplovite u 2018. godinu u dobrom raspoloženju uz odličnu muziku u jako prijatnoj atmosferi. Splav Karibi vam nudi dvostruki doček. Ukoliko se odlučite da u najluđoj noći đuskate u gornjoj sali zabavljaće vas Nemanja Toplica i Wifi bend koji prave savršeni štimung hitovima narodne i zabavne muzike, dok će u donjoj sali odličnu zabavu napraviti Magic bend koji atmosferu dovodi do usijanja.

Cena dočeka Nove godine na splavu Karibi kreće se od 25 do 40 evra. Ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate u donjoj sali neophodno je da izdvojite 25 ili 30 evra, a u za gornju 30, 35 ili 40 evra u zavisnosti od mesta za koje se odlučite. U pomenutu cenu je uračunata neograničena konzumacija pića i bogata novogodišnja večera. Na bogatom novogodišnjem meniju naći će se hladna zakuska, ukusna glavna jela ( kao što su file soma, špikovan svinjski but, podvarak, rižoto), sezonska salata i desert.

Okupite svoje prijatelje, okrenite 062-262-212 i uplovite u Novu godinu u fenomenalnom raspoloženju dok đuskate na poznatom splavu Karibi.

Spremili smo za Vas: