Magazin

Poljubac u ponoc za novu godinu

Poljubac u ponoc za novu godinu

Novogodišnja noć predstavlja završetak jednog odlomka od 365 strana životne priče koju svako od nas piše sam za sebe. Ostavljajući prethodnu godinu za sobom, otvaramo novi odlomak sa istim brojem praznih stranica čiji redovi čekaju da budu ispisani našim novim životnim iskustvima. Taj svež početak nepredvidivog dvanaestomesečnog putovanja tradicionalno obeležavamo famoznom novogodišnjom noći kada sagledavamo utiske protekle godine i donosimo odluke za dane koji nam nadolaze.

Bilo da je proslavljamo u toplini svog doma okruženi svojim bližnjima ili uz šampanjac ispod glamuroznih svetala nekog lokalnog kluba ili restorana, ono što je svakako neizbežno kao šlag na torti jeste poljubac tačno u ponoć. U zapadnim kulturama se veruje da prva osoba koju sretnete te noći u zavisnosti od prirode vašeg susreta postavlja osnovu za narednu godinu što znači da novogodišnjim poljupcem želimo da nam godina bude puna strasti i ljubavi. S tim na umu, nemojte da propustite da poljubite svog partnera kada se kazaljke na satu poklope tačno u ponoć.

Veruje se da ukoliko izostavite taj ponoćni poljubac, godina će vam biti usamljena uz niz loših susreta. Opet, poljubiti nekoga čisto radi reda je gore nego ne poljubiti se ni sa kim.

Magični novogodišnji poljubac našao je mesto i u popularnoj literaturi. Upravo taj ponoćni poljubac je u Dnevniku Bridžit Džouns ponovo spojio Bridžit i Marka Darsija.

U svakom slučaju, verujte da će svaka godina biti onakva kakvom je vi budete želeli napraviti, sa ili bez ponoćnog poljupca. Uz pomoć vaših najvoljenijih, otvorite nove listove vašeg ličnog romana u kojem ste vi glavni akter i ispišite najbolje stranice kroz dočekujući svaki naredni dan sa osehom.

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

Event centar Victory

Event centar Victory

Hotel Balašević

Hotel Balašević