Magazin

Paparazzo bend za doček Nove 2020. godine u Vili Jelena

Paparazzo bend za doček Nove 2020. godine u Vili Jelena

Da li ste spremni da se već sada odlučite gde ćete slaviti Novu godinu? Možda nekome deluje zastrašujuće, ali zapravo je jedna briga manje!

 

Mnogi lokali već su odlučili koga će zvati za doček 2020, a to možete proveriti ovde: Ko od pevača gde nastupa za doček Nove 2020 godine?

 

Pametna je odluka organizovati se ranije, jer kada stigne decembar, nastaće i trka za najboljim mestom ili najboljom ponudom. Još uvek možete da birate, a to bi svakako trebalo iskoristiti!

 

Jedna od preporuka je da odaberete Paparazzo bend, koji će nastupiti u Vili Jelena.
 

Paparazzo bend doček 2020Paparazzo bend je jedan od najpopularnijih bendova srpske prestonice. Njihova muzika obeležila je brojna venčanja, mature, apsolventske večeri, rođenja, krštenja, korporativne proslave i sve druge proslave. Mogu da se pohvale da imaju više od 150 nastupa godišnje. To je razlog što su stekli neverovatno iskustvo u brojnim klubovima, hotelima, restoranima i kafanama.

 

Paparazzo bend čini šest mladih, energičnih, nasmejanih, muzički obrazovanih članova. Uvek naglašavaju da uživaju u onome što rade. To se može i proveriti na osnovu mnogobrojnih preporuka od starne mladenaca, menadžera, gostiju i kolega.

 

Sa pozitivnom energijom, velikim profesionalizmom i veselim raspoloženjem, kroz prisnu interakciju sa publikom, Paparazzo bend će svaki poseban događaj učiniti zaista nezaboravnim. Očekuje se  da će bap tako biti i kada je je u pitanju doček Nove 2020 godine.

S obzirom na to da je ovo jedan od najpoznatijih bendova za venčanja, jasno je da  ima širok repertoar. Tu se ubraja: svetski poznata muzika, pop-rok, evergreen, house i disco hitovi, kao i zabavna muzika, muzika novijeg datuma, ali i tradicionalna narodna muzika, bez koje nema provoda.

 

Vila JelenaVila Jelena je luksuzno mesto u pravom smislu te reči. Ovde sebi i vama dragim ljudima možete prirediti istinski dodir hedonizma. To je savršen restoran za one koji su veoma probirljiv. Ponuda može zadovoljiti i najzahtevnije goste, koji su veoma probirljivi. Vrhunska kulinarska dela koja ovde možete da probate kreirane su od strane umetnika i velikih imena kulinarskog zanata.

 

U ovom restoranu možete da organizujete proslave od 60 do 300 gostiju. Ukoliko su u pitanju kokteli, moguće je ugostiti čak i 600 zvanica. Ovde se, osim proslava, organizuju i press konferencije, prezentacije, modne revije, izložbe, promocije, dodele novogodišnjih paketića, dečiji rođendani, privatne žurke, tematske večeri i razne druge svečanosti.

 

Vila Jelena se smatra pravim istorijskim arhitektonskim draguljem. Oduševljava na prvi pogled, pa će sigurno tako i vas i one sa kojima dođete. Fenomenalan enterijer zaista ostavlja bez daha. Uređen je kao spoj otmenih, baroknih elemenata i modernih detalja, a ceo ambijent odiše elegancijom i glamurom.

 

Kako do karata?

 


Ukoliko želite da kada je Nova godina Beograd bude vaš izbor, a u njemu Vila Jelena i aparazzo bend,  trebalo bi da pozovete 062/262 212 (Viber ili WhatsApp). Doček će vas ovde koštati 60 €, 70 € ili 80 €. Cene su razvrstane po zonama: bronzana zona je najjeftinija i košta 60 evra, potom sledi srebrna zona, koja košta 70 evra i na kraju zlatna zona, koja je najskuplja, odnosno košta 80 evra.

 

U tu cenu uračunato je mesto za svečanim stolom, kao i neograničena hrana i piće tokom čitave noći. Reč je o novogdišnjem meniju, koji čine hladna jela i salate, topla jela i deserti. Od pića možete d abirate žestoka pića, pivo , vina Orfelin Kovačević, sokovi i tako dalje.

Spremili smo za Vas: