Magazin

Novogodišnji poklon

Novogodišnji poklon

Mali znak pažnje koji puno znači. Šta da poklonite ako su vam novčana sredstva ograničena ili ih uopšte nema? Šta da poklonite muškarcu, a šta ženi? Evo nekoliko predloga koje smo smislili kako bi Vam olakšali.

Šta pokloniti ženi?

Ono što treba da znate pre svega je da je ženama bitna pažnja, ne vrednost.

Ako želite da je odvedete na neku toplu i daleku destinaciju, a niste u mogućnosti, tu su uvek jeftinija novogodišnja putovanja koja će vam ostati u sećanju kao romantičan novogodišnji izlet.To ne mora da bude spa centar, običan dvodnevni izlet će obradovati svakog.

Ako nemate para za putovanje, izvedite svoju dragu negde. Dočekajte Novu godinu u nekom od beogradskih klubova, i ludujte do ranih jutarnjih časova kao nekada. Ako ste planirali da veče dobije drugačiju notu, poklonite joj parfem. A ako ipak niste sigurni šta bi bilo najbolje, posavetujte se sa njenom najboljom prijateljicom ili majkom. Poklon ne mora da bude niti da izgleda skupo.

Najbitnija je pažnja, koje ženama nikada dosta. Čak i ako naprimer uramite neku od vaših zajedničkih fotografija, ona će to znati da ceni i značiće joj mnogo više nego najskuplja stvar na svetu. Imajte na umu i neke od proverenih stvari kao što su knjige, donji veš, neka krpica ili nešto od kozmetike.

Šta pokloniti muškarcu?

Muškarci ili dečaci, razlike nema. Oni ne odrastaju, oni samo menjaju igračke. Upravo zbog toga, jedna od ideja je da mu poklonite nešto vezano za ono zaista voli. Da li je zaluđen tehnologijom, automobilima, da li su to knjige ili je jedan od strastvenih navijača – Vi to najbolje znate pa se time i vodite.Neobaveznim razgovorom saznajte šta želi ili mu treba. Ako je težak za saradnju obratite se njegovim prijateljima, oni Vam sigurno mogu pomoći.

Za razliku od nežnijeg pola, muškarci ne reaguju na poklone isto. Više vole praktičnije poklone, naprimer kravata, košulja, set šrafcigera ili zimske gume za kola. Sat je uvek pogodak, koliko god da ih ima, toga nikad dosta.

Putovanje pred Novu godinu i nije baš nešto što muškarci vole i to može biti problem prilikom izbora poklona. Ako je tako i u Vašem slučaju, odvedite ga na neku proslavu u kafanu, restoran ili na mesto gde nastupa neki od njegovih omiljenih izvođača. A ako ste u mogućnosti pa želite da mu poklonite još nešto uz kartu za doček, zbog velike verovatnoće da će ga zaboraviti na samoj svečanosti, poklon mu predajte pred polazak na proslavu.

Spremili smo za Vas: