Magazin

Novogodišnji Feng Šui pokloni

Novogodišnji Feng Šui pokloni

Izabrali smo 8 predloga Feng Šui stručnjaka, a na vama je da od njih izaberete idealan poklon koji će da usreći i obraduje vaše najbliže na Novogodišnji dan:

1. Bambus

U feng šuiju bambus je srećno drvo i smatra se da vrlo brzo preobrati negativnu energiju vašeg doma u pozitivnu, pa je samim tim i vrlo popularan. Ova biljka je i veoma praktična, pa je možete staviti čak i u kupatilo. Donosi mir, vedru energiju i smirenost što predstavlja fantastičan poklon u bilo kojoj prilici.

2. Svećnjak u obliku Budine ruke

Ako imate prijatelje za koje smatrate da su preokupirani poslom i ne nalaze vremena da pronadju svoj mir, da li kroz meditaciju ili jogu, svećnjak u obliku Budine ruke bi bio fantastičan poklon za njih. Potrebno je samo da se upali sveća i da se uživa u miru i tišini relaksirajući se uz dobru energiju koji pruža ovaj mali detalj.

3. Maslinasti jastuk od svile

Koja vaša prijateljica voli maslinasto zelenu boju? E, pa, momenat je savršen da baš njoj poklonite ove kineske jastučiće sa kićankama koji će joj doneti blagostanje pored daška luksuza u njen dom.

4. Himalajska kristalna lampa

Verovatno znate za himalajsku so i njene prednosti, ali da li ste pomislili da i himalajska lampa može da bude divan poklon ispod novogodišnje jelke? Feng šui učitelji tvrde da ova lampa donosi pozitivnu energiju otpuštajući negativne jone u vazduh vašeg doma.

5. Klasični feng šui pokloni

Od figurice Bude, do kornjače, zmaja, kristalnog drveta sa novcem i ostalih feng šui figurica, izaberite neku od njih, upakujte i verujte da ste napravili odličan izbor za poklon ispod jelke.

6. Stona lampa u crno-crvenoj nijansi

Kombinacija ekscentrično crvene i crne boje podstiče sjajan balans i jin jang energiju. Pored toga, ovaj detalj bi bio fantastičan izgovor da unesete nove strastvene momente u vašu spavaću sobu.

7. Crveni svećnjak

Zbog svoje elegancije, crveni svećnjak može da se uklopi u bilo koji enterijer. Iako sitnica, feng šui učitelji tvrde da će ovaj svećnjak stvoriti prijatnu energiju i osigurati dug život. Među najlepšim željama koje imate za vaše bližnje, ovaj poklon bi imao divnu simboliku, slažete li se?

8. Crvena satenska posteljina

Za sve zaljubljene bi ova posteljina bila idealan poklon jer unosi pozitivnu strastvenu energiju koja nikad nije na odmet.

Spremili smo za Vas: