Magazin

Novogodišnji doček u event centru Satelit

Novogodišnji doček u event centru Satelit

 

Želite da se provedete kao nikada do sada i da vam Nova 2018.godina počne na nesvakidašnji način? -Na pravom ste mestu. Na inicijativu naših starih posetilaca i prijatelja i ove godine 6.put zaredom organizujemo doček Nove godine. Event centar Satelit biće udostojen da i ove godine doček proslavite na najbolji mogući način.

Uživanje i dobar provod pružiće vam Satelit bend, koji je jedan od najboljih bendova na ovim prostorima i savršeno izvode zabavne i narodne hitove naše muzike. Energiju potražite u našoj bogatoj ponudi pića all inclusive domaća i strana pića. Imamo široku ponudu alkoholnih pića: Johnie Walker viski,Vodka,Gin,Martini, rakije – šljiva i dunja, Gorki list,Flaširana Italijanska vina,Flaširana piva Amstel i Zaječarsko, Gazirani sokovi: Coca cola, Fanta, Tonic, Bitter, Sprite i drugi. Za one koji voše vole negazirane sokove mogu izabrati programa Next: jabuka, narandža, breskva. Zatim, za one koji ne vole sokove i alkoholna piće tu su negazirana i gazirana voda i naravno ko žeili dobija i kafu.

Što se hrane tiče ni ona neće manjkati u Novoj godini, tu je all inclusive ponuda bogat švedski sto. Sastoji se od predjela, vezane salate, peciva roštilja i priloga. Sve to po smešnoj ceni od 29 eura.

Ukoliko ste rešili da vaš doček Nove 2018.godine provedete u našem Satelitu pozovite nas na broj 063 33 523 i na vreme rezervišite nezaboravnu Novu godinu sa nama.

 

 

Spremili smo za Vas:Popularne ponude

PERLA EVENT HALL

PERLA EVENT HALL

RESTORAN KOŠUTA

RESTORAN KOŠUTA

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

LOVE HOUSE EVENT CENTAR

Hotel Balašević

Hotel Balašević