Magazin

NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE U RIM

NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE U RIM

 

 
Svi putevi vode u Rim, pa će tako i vas nekad put navesti da posetite ovaj večni grad. Zašto to ne bi bilo baš sada? Putovanja za doček su uvek dobra ideja!  Zar ispraćaj ove godine koja je za sve nas bila toliko teška, ne zaslužuje nešto spektakulrano? Ispratili smo je, živi i zdravi, i u zdravlju dočekasmo i novu! Zar to ne zaslužuje da se pomalo razmazimo. Pa razmazimo se! Otputujmo u Rim!
Još jedan razlog zašto to treba da uradimo baš sad, jeste činjenica da nam Viva travel agencija nudi ovu mogućnost puta u Rim za samo 359 evra!
U ovoj ponudi putovanja u Rim, Viva travel nudi i obilazak Vatikana i Tivolija. Zaista, prilika koja se ne propušta!
Viva travel predlaže da ovo putovanje traje šest celih dana sa sledećim programom:
Prvi dan je putovanje avionom od Beograda do našeg krajnjeg cilja a to je Rim.
Drugi dan ćemo provesti u Rimu, uz slobodno vreme i fakultativne posete raznim značajnim mestima koje Rim nudi.
Treći dan, obilazak Vatikana: tu zaista ima šta da se vidi, crkva svetog Petra, Sikstinska kapela te zanimljive geografske karte koje datiraju čak iz šesnaestog veka.
Četvrti dan obilazi se Rim, zatim Tivoli i na kraju opet Rim. To je ujedno i 31. decembar, pa će uveče svakome biti omogućen individualan doček Nove godine.
Peti dan našeg putovanja a prvi dan Nove godine biće slobodan za sve. Slobodan da ga provedete uz najlepšu hranu koju možete naći na svetu, ili za one koji su novogodišnju noć 
 
 
proveli uz čašicu viška, prilika da probaju italijansku kafu i pomalo se okrepe.
Šesti dan, ujedno i poslednji dan putovanja, biće delimično slobodan. Sve do trenutka kada bude trebalo da se krene nazad u našu prestonicu.  
Viva travel vam pruža i razne popuste što se ovog putovanja u Rim tiče
POPUSTI:
 
•         deca od 0 – 2 godine plaćaju 25€  u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
 
•         deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju  ležaj u hotelu)
 
•         treća odrasla osoba u sobi 1/2 +1 popust 5%
 
 
DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 160 €   (Kod polazaka na 4 noći)
 
Ne propustite priliku da za ovaj novac provedet vreme u jednom od najstarijih gradova Evrope, pa i sveta. Tu jedinstvenu priliku vam nudi Viva travel. Iskoristite je!  

Ako ipak za Novu godinu ostajete u Beogradu da li znate koje su najbolje ponude? 
 
Ukoliko ste odlučili da ostanete kod kuće, imamo nekoliko ideja za vas, jer kada je Nova godine Beograd gori! Bilo da vas privlače za doček nove godine restorani, ili provod na trgu, za svakoga postoji nešto!
 
 
 
 

Spremili smo za Vas: