Magazin

Novogodišnje putovanje u Beč

Novogodišnje putovanje u Beč

Za putovanja ne postoji loše ili pogrešno doba godine. Svako godišnje doba nosi posebna uživanja u određenim aktivnostima, u zavisnosti od destinacije na koju putujemo. Isto tako, i proslava određenih datuma i događaja može biti na poseban način upriličena upravo na nekom putovanju, ili samim putovanjem u kome ćemo uživati.

Bez obzira da li ste već iskusni turista ili se tek odlučujete na poneko putovanje, istražujući do tada nepoznate destinacije, postoje neka mesta koja vam se moraju naći na putu i koja ne smete zaobići.

 

Putovanje u Beč:

 

Beč – veličanstvena evropska metropola. Relativna blizina sa našom zemljom, mnoštvo razloga za posetu i najrazličitije ponude aranžmana i smeštaja dovoljni su da se i oni koji su ovaj grad već posetili opet njemu vraćaju. Kulturne i istorijske znamenitosti, impozantna arhitektura, šoping – samo su neke od blagodeti koje vas u Beču čekaju. Prestonica Austrije, njeno kulturno i ekonomsko sedište, sa preko 1, 5 miliona stanovnika, 10. je po veličini grad Evrope. Mnoštvo crkvi, katedrala, muzejskih eksponata i prelep centar grada, odišu „carskim duhom“, što je svakako posledica burne istorije carske Austrije. Kroz grad naravno možete pešice, ali možete čak i da uživate vozeći se u kočijama koje su nalik baš na carske, ili pak da sednete u tramvaj koji će vas provesti kroz i pored najznačajnijih mesta i zdanja u gradu. Možemo reći da su u Srbiji najpopularnije dve „vrste“ poseta Beču – šoping ture i novogodišnje putovanje u Beč. Kupovina u Beču je pametna kupovina zahvaljujući mnoštvu odlično snabdevnih trgovinskih centara koji nude stotine prodavnica najrazličitijih artikala sa uvek atraktivnim akcijama i sniženjima.

Prema posećenosti izdvajaju se svakako Parndorf outlet trgovinski centar i SCS. Ovakva mesta su zapravo mnogo više od običnih šoping centara- mesta gde možete provesti ceo dan, gde se svi članovi porodice mogu opustiti i zabaviti, te uživati kako u kupovini, tako i u ponudi hrane, pića i mnogih drugih atraktivnih sadržaja. Što se tiče dočeka Nove godine, Beč bi svakako trebao da bude mesto gde ćete provesti barem jednu najluđu noć.

novogodisnje putovanje u bec

Program na otvorenom, na prelepim gradskim trgovima, u barovima ili restoranima, pa i onim srpskim – izbor je samo Vaš. Čak i ukoliko niste u mogućnosti da u Beču provedete nekoliko dana, pa da pored dočeka ovo novogodišnje putovanje pretvorite i u mali godišnji odmor, iskoristite turističke aranžmane od jednog ili dva dana koji najčešće uključuju prevoz i određeni program, a koji su odlično organizovani, prema željama turista, sa bogatim programom za takvo, relativno kratko putovanje i koji su zaista povoljni.

Program putovanja za Beč pogedajte na www.tipotravel.com

Spremili smo za Vas: