Magazin

NOVOGODIŠNJE KRSTARENJE- JAHTING KLUB KEJ

NOVOGODIŠNJE KRSTARENJE- JAHTING KLUB KEJ
Novogodišnja noć je zaista dobra prilika da uradimo sve za šta smo uvek mislili da nikada to nećemo uraditi. Pa ne zove se s razlogom najluđa noć. To je noć u kojoj je sve dozvoljeno. Noć kada se naše želje oslobađaju i upravljaju nama. I mi ih puštamo da to rade. I u tome nema ništa loše, neka rade. 
Sigurno ste čuli za razne načine da se dočeka Nova godina. Na primer, u tramvaju. Da, da, verovali ili ne, postoji i takav doček. U tramvaju se napravi žurka i svi lepo plešu(koliko je to u tramvaju moguće) i provode se. Nije bitno mesto, bitno je društvo i raspoloženje, kažu.
Doček Nove godine na moru. O da, i to je nova moda. Okrenuti sve naopako i dočekati Novu godinu tamo gde inače čekamo leto.
Ne mislite da su vam za neobične dočeke Nove godine potrebne velike pare ili egzotične destinacije. I u Beogradu se može Nova godina proslaviti vrlo neobično i vrlo egzotično.
Jahting klub Kej je tvorac jedne od tih krajnje neobičnih ideja. Šta mislite o dočeku Nove godine na krstarenju? Jahting klub Kej misli da je to sjajna ideja i zato vam je ove godine upriličio izvrsnu ponudu.
Po ceni od 30 evra, Jahting klub Kej vam omogućava da provedete najneobičniju Novu godinu ikad. Novu godinu koje će te se uvek sećati.
Jahting klub Kej je taj doček Nove godine zamislio kao dvosatno krstarenje.
 
Plovili bismo brodom „Kej 1“ a jahting klub Kej bi se pobrinuo da tačno u ponoć budemo ispod mosta na Adi i zamislimo novogodišnju želju
Svaka čast na originalnosti Jaahting klub Kej! Ne razmišljajte ni trenutka! Neka vaš doček Nove godine bude originalan i nezaboravan. Neka svi pričaju o tome.
Po ceni koju smo naveli, jahting klub Kej vam omogućava i neograničenu konzumaciju domaćeg pića ali i švedski sto.
Nema bolje ponude od ove ponude! Vidimo se na krstarenju!  
 

Spremili smo za Vas: